Nieuwe keten Geldwisselkantoren in Nederland

Nederland is een nieuw geldwisselkantoor rijk. Geldwisselkantoor, een dienst van familiebedrijf Goudwisselkantoor, is met bijna zeventig locaties het grootste valutawisselkantoor van Nederland.
Geldwisselkantoor wil het wisselen van buitenlandse valuta weer uitgebreid toegankelijk maken.
Eind 2016 verkreeg de organisatie de officiële wisselvergunning van De Nederlandsche Bank. Na een zorgvuldige voorbereiding zijn de wisselactiviteiten nu officieel gestart.


Met de komst van de euro zijn de mogelijkheden voor het wisselen van buitenlandse valuta sterk afgenomen. Veel banken en wisselinstellingen hebben hun wisselactiviteiten beëindigd of aanzienlijk teruggebracht. Geldwisselkantoor keert het tij door valuta wisselen weer lokaal mogelijk te maken. Vanaf heden kunnen bijna alle soorten buitenlands geld ingewisseld worden bij een kantoor in de regio.


Ook munten
Voor het wisselen van geld kan men altijd zonder afspraak terecht. Geldwisselkantoor accepteert niet alleen bankbiljetten maar wisselt ook buitenlandse munten in. Zelfs veel munten en biljetten die geen wettig betaalmiddel meer zijn kunnen worden omgewisseld. Dat geldt ook voor oude Nederlandse bankbiljetten.
Geldwisselkantoor vindt de privacy en veiligheid van klanten belangrijk. Daarom wordt er geen geld gewisseld aan een loket, maar in een aparte en discrete ruimte waar de klant zelf bij aanwezig is. Wisseltransacties worden contant uitbetaald.


Uitbreiding
Geldwisselkantoor gaat de wisselservice in de loop van dit jaar verder uitbreiden. Gangbare valuta zoals de Amerikaanse Dollar, Britse Pond en Zwitserse Frank zijn nu alleen op bestelling verkrijgbaar.
Later dit jaar gaan alle kantoren deze valuta uit voorraad leveren. Ook komen er dit jaar nog drie nieuwe kantoren in Nederland bij.


Nederlands familiebedrijf
Geldwisselkantoor is een service van Goudwisselkantoor, een Nederlands familiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring in munten, bankbiljetten, edelmetalen, sieraden en meer (verzamel)objecten.
Goudwisselkantoor maakt samen met VerzamelaarsMarkt, Reclaimed Jewels en Veilinghuis De Ruiter deel uit van De Ruiter Groep uit Klaaswaal, onder de rook van Rotterdam.

Noot voor de redactie:

Bij het persbericht is een bijlage toegevoegd met de locaties van Geldwisselkantoor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Johan de Ruiter (alg. directeur)
Industrieweg 13
3286 BW Klaaswaal
Tel. 0186 - 57 13 66 / 06 – 16 106 154
johan@goudwisselkantoor.nl
www.geldwisselkantoor.nl

Geldwisselkantoor

plaats:
Klaaswaal
website:
http://www.geldwisselkantoor.nl

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234