MasterFlirt: 'Nederlandse man geweldig in bed'

Onderzoek onder 1823 mannen op www.masterflirt.nl, een project dat mannen ondersteund mannen beter met vrouwen te maken, onthult dat de Nederlandse man erg tevreden is over zijn prestaties in bed. Maar liefst 18% van de mannen gaf aan uitstekend te presteren tussen de lakens en in totaal scoorde 87% hoger dan gemiddeld.
"Kan dat? Bijna iedereen bovengemiddeld?"
Tom Gorny van MasterFlirt: Wij moesten erg lachen toen we de resultaten zagen. Nee, natuurlijk kan dat niet. Dit is een typisch voorbeeld van mannelijke zelfoverschatting. Veel mannen zijn nogal gemakkelijk geneigd erg tevreden met zichzelf te zijn en willen graag opscheppen over hun prestaties. Ook als ze er weinig van bakken."
Opmerkelijk in de uitslag van het onderzoek is dat jongere mannen zichzelf vaak hoger inschatten.
Tom: "Rond de dertig worden mannen realistischer, willen ze meer naar zichzelf kijken en sommigen beginnen dan zelfs aan zichzelf te werken om hun zwakke punten te verbeteren. Rond de twintig zijn de meeste mannen daar niet toe in staat. Die schreeuwen zo hard mogelijk dat ze erg goed zijn, maar dat is uit onzekerheid."
Opvallend was ook dat 9% zichzelf "dramatisch slecht" vond.
Tom:" Wij denken dat dat de grappenmakers zijn, of juist de mannen waar hoop voor is, want als je dramatisch slecht bent, dan kun je ervoor kiezen aan de slag te gaan en beter te worden. Maar je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!"

Geplaatst in:

Graag website vermelden, voor meer informatie: Tom Gorny, 0627064574

MasterFlirt

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234