Beste Bruidsfotografen van de Benelux

Op 14 maart 2018 zijn de winnaars bekend gemaakt van de grootste bruidsfotografie wedstrijd van de Benelux: de Masters of Wedding Photography. 

Bruidsfotograaf Yves Schepers uit Bonheiden (België) is hier als eerste geëindigd met maar liefst 14 awards in 2017. Ralf Czogallik uit Haren en Isabelle Hattink uit Rotterdam waren de runners up met respectievelijk 13 en 9 awards. Over het gehele jaar hebben ruim 400 gespecialiseerde trouwfotografen meer dan 8000 foto’s ingestuurd die beoordeeld zijn door een onafhankelijke internationale jury, bestaande uit de beste trouwfotografen van over de hele wereld. 

Bruidsfotografie van wereldniveau

De “Masters of Wedding Photography” is de belangrijkste wedstrijd voor bruidsfotografie in de Benelux. 4x per jaar kunnen fotografen hun foto’s insturen, waarbij aan het eind van het jaar bekeken wordt welke fotografen over het hele jaar het beste gepresteerd hebben. Ter vergelijking met andere fotowedstrijden gaat het hier dus niet om het winnen met 1 foto, maar wie er de meeste awards wint gedurende het hele jaar. 

De website van de Masters staat vol met award winnende bruidsfoto’s die de afgelopen jaren gemaakt zijn. Voor aankomende bruidsparen is dit dan ook een plek om te oriënteren naar de mogelijkheden die de hedendaagse bruidsfotografie te bieden heeft. 

Mede-oprichter van de wedstrijd en trouwfotograaf Christiaan de Groot: “Het niveau is ongelooflijk hoog! We zien dat er een goede mix is van journalistieke - niet geposeerde - foto’s waarin het verhaal van de trouwdag wordt verteld en creatieve portretfoto’s waarin de fotograaf alles uit de kast haalt om waanzinnige en intieme portretfoto’s te creëren. De hedendaagse bruidsfotografen zijn echte topsporters in de fotografie. Er wordt veel gevraagd van de fotografen, waarbij anticiperen en omgaan met alle mogelijke lichtomstandigheden een must is. Het is fantastisch om te zien dat er zo veel getalenteerde bruidsfotografen in de Benelux aanwezig zijn die echt bijzondere beelden willen maken voor de bruidsparen. De afgelopen jaren zien we ook steeds meer Benelux fotografen zich mengen in de wereldtop. Iets waar we super trots op mogen zijn!”

Het doel van de Masters

Het doel van deze wedstrijd is om de bruidsfotografie in de Benelux naar een hoger niveau te brengen door een community te creëren van fotografen die elkaar inspireren met hun beelden en hun creativiteit. Daarnaast wordt er laten zien aan br waar het om gaat in de bruidsfotografie: echte momenten vastleggen die het verhaal van de trouwdag vertellen en beelden met impact maken die nog generaties lang gewaardeerd zullen worden.

Alle award winnende foto’s

Voor een overzicht van alle award winnende foto’s en een lijst met de beste bruidsfotografen van de Benelux kijk op http://www.de-masters.nl/

Wenst u aanvullende informatie? Neem dan contact op met een van de award winnende fotografen of de organisatie van de Masters of Wedding Photography:
Christiaan de Groot, telefoon: +31 (0) 650207140, e-mail: info@de-masters.nl
Indien u beeld wilt gebruiken bij de tekst dan kunt u deze van de website afhalen, bij voorkeur van de pagina van Yves Schepers, de bruidsfotograaf van het jaar: http://de-masters.nl/fotograaf/Yves-Schepers . Graag de naam van de fotograaf vermelden onder de foto.

Wedding Media

plaats:
Pijnacker
website:
http://www.de-masters.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234