GoMobi lanceert mobiele websites in het Nederlands via SiteOp.mobi

Internet Service provider Webteam gaat als eerste de Nederlandse versie van goMobi op de markt brengen, het bekroonde systeem voor het maken van een mobiele website.

AMSTERDAM, 20111010 --
Mobiel internetpionier dotMobi, het bedrijf achter het bekroonde systeem goMobi, voor het maken van mobiele websites, gaat deze service in het Nederlands aanbieden. Webteam is het eerste bedrijf in Nederland dat deze dienst aanbiedt op de Nederlandse markt onder de naam SiteOp.mobi. De dienst gaat op 25 oktober van start. SiteOp.mobi stelt iedereen in staat om binnen een paar minuten een website te maken die speciaal geschikt is voor mobieltjes. Of je nu een iPhone, Android, iPad, Blackberry of Windows Phone 7 gebruikt, de website werkt op meer dan 7500 verschillende toestellen.

Uiteraard wordt maximaal gebruik gemaakt van mobiele functies zoals "mapping" om bedrijven in de buurt te vinden, de "bel-mij-terug" functie en complete integratie met alle sociale netwerken zoals Twitter, Facebook en Google Places.

Speciaal voor bijvoorbeeld toeristen is er een ingebouwde vertaal machine die zorgt dat de website in meer dan 14 talen leesbaar is. Volgens recent onderzoek van het CBS explodeert het mobiele internet op dit moment en door gebruik te maken van een mobiele website als aanvulling op een normale website zet je een lead om in een klant. Het is voor bedrijven mogelijk om mobiel-vriendelijke functies aan te bieden zoals "Waar Zitten We", "Openingstijden" en "Kortingsbonnen".

Ook speciale reserveringsmogelijkheden voor hotel en restaurant of koppelingen naar bestaande systemen is mogelijk, door gebruik te maken van QR codes.

De websites van SiteOp.mobi zijn ook geschikt voor mobiel zoeken. Google heeft onlangs aangekondigd dat zij voor mobiel internet extra waardering gaan geven aan een mobiel vriendelijke website. Het belang van een mobiele website is nog nooit zo groot geweest!

Eileen O' Sullivan, COO van dotMobi vertelt het volgende, "Onze missie is om mobiel internet beschikbaar te maken in iedere taal op de wereld. Wij helpen graag mee om dit betaalbaar te maken voor het groeiend aantal klanten die hun website mobiel beschikbaar willen maken. Met SiteOp.mobi hebben wij de perfecte partner voor Nederland.

"Wij zijn enorm blij om partner te zijn in het goMobi project om het MKB te laten profiteren van het mobiele internet. Met deze complete oplossing, volledig in de Nederlandse taal, bieden wij een betrouwbare oplossing voor bedrijven en website eigenaren" aldus Lars de Rijk, CMO van WebTeam BV.

Webteam biedt dit nieuwe product aan via de speciale website http://www.siteop.mobi en via het netwerk van partners en resellers in Nederland.

Voor meer informatie over mobiele websites gaat u naar http://www.siteop.mobi voor de normale PC en via http://demo.siteop.mobi met een mobieltje.


Over SiteOp.mobi

SiteOp.mobi is onderdeel van WebTeam BV gevestigd te Amsterdam met meer dan 15 jaar ervaring en gespecialiseerd in het voorzien van maatwerk oplossingen voor het midden en klein bedrijf, ondernemers en de overheid. WebTeam voorziet in een uitgebreid pakket van dienstverlening voor domein registraties, cloud oplossingen, dedicated en colocated servers, cabinet housing en hosted exchange alsmede diverse whitelabel oplossingen voor providers, website bouwers en tussenpersonen.


Over dotMobi

Met het hoofdkwartier in Dublin is dotMobi een volle dochter van Afilias Limited en heeft een wereld omvattend leiderschap in het beschikbaar stellen van diensten voor het mobiele internet. Bezoek http://dotMobi.mobi voor meer informatie over .mobi domeinen en alle andere dotMobi diensten zoals DeviceAtlas en goMobi.

Niet voor publicatie:
Tekst, foto's en logo zijn beschikbaar op http://www.siteop.mobi/pers
Contactpersonen:
Lars de Rijk, SiteOp.mobi / Webteam BV
+31-20-4473832: nummer is vanaf 25 oktober bereikbaar.
+31(0)6 22044289
ldrijk@siteop.mobi
Martin Clancy, dotMobi
+353-1-854-1134
mclancy@dotmobi.mobi
Vance Hedderel, dotMobi / Afilias
+1-703-485-5563
vhedderel@afilias.info

SiteOp.mobi

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234