Nieuw hotel voor Hampshire in Blankenberge (België)

Per 1 oktober heeft Listers Hospitality het voormalige Ocean Resort in Blankenberge (België) overgenomen en is dit prachtig gelegen suitehotel aangesloten bij Hampshire Hospitality. Het hotel draagt nu de naam Hampshire Hotel - Blankenberge.

Locatie
Hampshire Hotel - Blankenberge ligt centraal op de boulevard van Blankenberge, direct aan het Noordzeestrand. Het hotel biedt faciliteiten voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Camille Peters, eigenaar van Listers Hospitality, verwacht met de aansluiting bij Hampshire Hospitality een positieve koers in te zetten. "Het hotel heeft een perfecte locatie maar kan zeker een omzetimpuls gebruiken", aldus Camille Peters. "Met de expertise die wij in huis hebben en het consumentenbereik van Hampshire, binnen meerdere segmenten van de markt, verwachten wij veel Nederlandse gasten naar de Belgische kust te krijgen; zeker omdat de Belgische kuststrook populair is bij het Nederlandse publiek".

Het hotel
Het eigentijdse Hampshire Hotel - Blankenberge beschikt over 52 suiteappartementen, alle met eigen balkon en zon of zeezicht. Er is een variatie in 2 tot 6 persoons suites, met of zonder keukenfaciliteit. In de nabije toekomst zal de exploitatie worden uitgebreid met bar en restaurantfaciliteiten. Het uitgebreide ontbijtbuffet wordt geserveerd in een gelegenheid direct naast het hotel.

Veelzijdige omgeving
Blankenberge is een veelzijdige badplaats, naast het brede zandstrand heeft het een casino, een gezellige boulevard met veel winkels en restaurants. De stad Brugge, cultureel erfgoed bij uitstek, ligt slechts op 10 kilometer afstand. Het hotel is een prima uitvalsbasis voor leuke fietsroutes richting Knokke, Heist en Oostende, maar ook voor heerlijke lange strandwandelingen of zonnebaden op het brede strand in de zomermaanden. Voor de kleintjes is het Leopoldpark een unieke beleving, een recreatiepark midden in het dorp, direct achter de boulevard.
Voor Hampshire Hospitality is dit het 10e hotel in België en zij verwachten de komende maanden zeker verder uit te gaan breiden in België. "Niet alleen in de grote steden maar ook in de provincies in ons buurland" aldus Kees van Wezel, Franchise director van de hotelgroep.


Hampshire Hospitality is het fusieproduct van de hotelexploitaties en licentieorganisatie van Eden Hotel Group en Hampshire Hospitality & Leisure. 120 hotels maken deel uit van Hampshire Hospitality waaronder 23 hotels in eigen exploitatie. De hotelgroep kent vier (sub)merknamen: het topsegment 'Hampshire Eden', de drie- en viersterren 'Hampshire Hotels' en het soft branded 'Hampshire Classic' voor topklasse hotels met een sterke eigen identiteit. 'Historic Hotels of the Benelux' biedt marketing services voor hotels gevestigd in historische panden.

Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels:
www.edenhotelgroup.com
www.hampshire-hotels.com
www.historichotels.nl

Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality 020-520 55 00 of bezoek één van bovengenoemde websites

Geplaatst in:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hampshire Hospitality
Contactpersoon : Etienne J.A. Verkerk - Algemeen Directeur
Telefoonnummer : +31(0)20 520 55 30
E-mail : verkerk@hampshire-hotels.com

Hampshire Hotel - Blankenberge
Contactpersoon : Camille F. Peters
Telefoonnummer : +31 (0) 6 23 884 170
E-Mail : camille@listers.nl

Hampshire Hospitality

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234