Nieuw boek van Ben Tiggelaar: 'Dit wordt jouw jaar!'

'Dit wordt jouw jaar!' is de langverwachte opvolger van Bens bestseller 'Dromen, durven, doen'. Van dit boek werden in Nederland meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Tevens verschenen vertalingen in het Duits, Engels en Arabisch.

Van de achterflap:
Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in je loopbaan; je beter in je lijf voelen; een betere balans tussen werk en thuis.
Veel mensen falen, maar een klein deel slaagt wél. Wat doen deze mensen anders dan de rest? Wat zeggen onderzoekers hierover? En welke praktische tips gaan je helpen om van de komende twaalf maanden jouw jaar maken?
De opvolger van Ben Tiggelaars bestseller 'Dromen, durven, doen'.
Inspirerend, nuchter, praktisch, humoristisch en supermotiverend!

Dr. Ben Tiggelaar is Nederlands populairste schrijver en trainer op het gebied van leiderschap, verandering en gedrag. Vele tienduizenden mensen brachten de afgelopen jaren met succes zijn ideeën in de praktijk.

De pers over Bens werk:

"Een van de favorieten op de redactie."
Psychologie Magazine

"Amerika heeft Dr. Phil, Nederland heeft Dr. Ben."
Libelle

"Amerikaanse show, Nederlandse gewoonheid en wetenschappelijke inhoudelijkheid, maar dan zó verwoord dat iedereen de strekking snapt."
Intermediair

Dit wordt jouw jaar!
12 krachtige lessen in persoonlijke verandering
ISBN 978 90 794 4550 9
Uitgeverij: Tyler Roland Press
Verschijningsdatum: 1 oktober 2011Extra: Op 7 januari 2012 vindt ook het 'Dit wordt jouw jaar!-publieksseminar' plaats. Voor meer informatie: www.dwjj.nl.

Voor meer informatie over Ben en zijn werkzaamheden: www.tiggelaar.nl

Voor rechtenvrije foto's: www.tiggelaar.nl/overbentiggelaar.php
Voor het aanvragen van interviews, bijvoorbeeld over nieuwjaarsvoornemens, zelfleiderschap, verandering en gedrag: 035-5880833 / erna.kempen@tiggelaar.nl

Voor meer informatie over het boek: 06-44244207 /joel.aerts@tiggelaar.nl

Vraag een gratis recensie-exemplaar aan op www.tiggelaar.nl/pers.php

Ravestein & Zwart

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234