AVANCE Nederland viert haar 20 jarig jubileum

BREUKELEN, 3 oktober 2011

AVANCE Nederland, ICT dienstverlener sinds 1991, bestaat 1 oktober 20 jaar.
Begonnen als Software Services aanbieder in Woerden is AVANCE uitgegroeid tot full service ICT partner voor grotere bedrijven in het MKB. Met verschillende werkmaatschappijen levert zij staffing, services en solutions.
In de loop der jaren is AVANCE niet alleen autonoom gegroeid. Verschillende kleine ICT bedrijven hebben aansluiting gezocht waardoor zowel nieuwe medewerkers als nieuwe expertises in huis gehaald zijn. Voor zowel het onderhoud en beheer van het netwerk als het aanleggen en uitbreiden van het netwerk heeft AVANCE de mensen en de kennis in huis. IT Professionals met kennis van Microsoft, Apple, VM ware en Citrix.

Door de jaren heen heeft algemeen directeur Ron Stomp zijn bedrijf succesvol weten te leiden. Rode draad is het plezier waarmee gewerkt wordt bij AVANCE. Regelmatig komt het personeel bij elkaar en worden er gezellige uitjes gemaakt. Ook de ludieke wervingscampagnes als de Nerdtest en Uncle Sam met I want You for MCSE zijn kenmerkend voor deze energieke organisatie. Dat werken met plezier loont, bewijzen de tot nu toe behaalde resultaten. Ondanks de economische recessie gaat het Avance nog steeds voor de wind. Als een witte raaf onderscheidt zij zich van de rest van de markt. Het afgelopen jaar wist zij wederom zowel een financiële groei als een groei in de personeelsbezetting te realiseren.

Om de medewerkers en hun partner te bedanken voor hun inzet en hun loyaliteit van de afgelopen jaren, gaat heel AVANCE een weekend naar het buitenland. Al menig maal genoot het voltallig personeel van een geslaagd wintersport uitje. Dit jaar is er echter gekozen voor een zonbestemming en zal het bedrijf het jubileum in het warme Antalya, Turkije vieren.

Wanneer je als bedrijf twintig jaar succesvol bent in de ICT, kun je spreken over een volwassen organisatie. Het karakter van AVANCE laat zich echter het best bestempelen als jong en rebels. AVANCE vaart steeds haar eigen koers en dit blijkt zijn vruchten af te werpen. Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.avance.nl

Geplaatst in:

AVANCE Nederland b.v.
Inge van den Broek
Straatweg 90
3621 BS BREUKELEN
tel.nr.: 0346-266265
ivdbroek@avance.nl
06-55173355

AVANCE ICT Groep Nederland B.V.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234