Mart Smeets ontvangt Jean Nelissen Award

VALKENBURG- Mart Smeets heeft in Valkenburg uit handen van burgemeester Martin Eurlings de eerste Jean Nelissen Award ontvangen. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van 25 jaar Service Médical, het mobiele sportgeneeskundige team dat landelijke sportevenementen medisch begeleidt. Tijdens dezelfde bijeenkomst tekenden Service Médical en de Stichting Anti-Doping Autoriteit een convenant, waardoor Service Médical o.a. als vraagbaak en adviseur zal fungeren bij dopingvraagstukken. 'Schone handen nu en later, de sport is er alleen maar mee gediend', aldus arts-coordinator en Service Médical-oprichter Jos Benders. Voor de wijze waarop Service Médical haar werk uitvoert, kreeg ze door het keurmerkbureau KIWA het ISO kwaliteitscertificaat uitgereikt.

Het bijzondere aan Service Médical is dat het team werkt met 175 vrijwilligers, die in de afgelopen 25 jaar liefst vijftigduizend sporters tijdens de wedstrijd medisch hebben bijgestaan zonder dat dit de sporters ook maar iets kostte. Service Médical kondigde aan binnenkort een nieuwe hoofdsponsor te presenterenEen foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Voor inlichtingen en vragen neemt contact op de heer Jos Benders 043-3210220. Bij plaatsing foto graag bronvermelding Fotograaf Wouter Roosenboom.

Stichting Service Médical

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234