Unieke lezing van ondernemer Joep van den Nieuwenhuijzen

Op dinsdagavond 29 november 2011 verzorgt de spraakmakende investeerder Joep van den Nieuwenhuijzen eenmalig een lezing in Leusden. Hij spreekt dan op het seminar 'De lessen van topondernemers' over zijn opmerkelijke carrière in het binnen- en buitenland, zijn contacten met wereldleiders en de tegen hem lopende rechtszaak.

Joep van den Nieuwenhuijzen maakt in de jaren tachtig naam als bedrijvendokter door slechtlopende en failliete bedrijven op te kopen en weer winstgevend te maken. Zijn Begemann-groep groeide uit tot een concern met ruim 140 dochterondernemingen. Begin jaren negentig wordt hij verdacht én vrijgesproken van handel met voorkennis. Momenteel loopt er wederom een rechtszaaktegen hem, dit maal op verdenking van fraude, valsheid in geschrifte en omkoping. Van den Nieuwenhuijzen noemt zich zelf slachtoffer van een overheid die het op hem gemunt heeft.

Persoonlijk verhaal
Hij deelt exclusief bij dit seminar zijn persoonlijke verhaal over zijn opmerkelijke carrière als ondernemer in binnen- en buitenland. Zijn lezing zit vol met talloze anekdotes uit zijn omvangrijke netwerk en omzwervingen over de aarde. Ook de toekomst blijft niet onbesproken . Daarnaast zal Joep van den Nieuwenhuijzen uitgebreid de tijd nemen om vragen van deelnemers te beantwoorden.

Henk Keilman
Naast Joep van den Nieuwenhuijzen is ook ondernemer en investeerder Henk Keilman spreker op het seminar. Meer informatie over het seminar is te vinden op www.burovanoranje.nl.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Maurits Ouweneel van Buro van Oranje, de organisator van het seminar 'De lessen van topondernemers'. Er zijn een beperkt aantal perskaarten beschikbaar.

E-mail: maurits@burovanoranje.nl
Telefoon: 055 7113828
Mobiel: 06 5209 5404

Ravestein & Zwart

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234