Komst Jouwstraat.nl wordt door actieve buren gewaardeerd

De afgelopen maand is Jouwstraat.nl bij vele actieve buren langs geweest. Een aantal zijn verrast met een burenpakket en anderen vonden het erg leuk om mee te werken aan een interview voor Jouwstraat.nl. Uit deze bezoeken is gebleken dat de actieve buren erg enthousiast zijn over de website Jouwstraat.nl.

Jouwstraat.nl is een sociaal netwerk voor buren en straatgenoten. Tegenwoordig komt het vaak voor dat mensen hun buren nauwelijks of niet kennen. Met Jouwstraat.nl moet de drempel om in contact te komen met buren en straatgenoten worden verlaagd.

Volgens René Onstenk, een liefhebber van social media, is Jouwstraat.nl erg bruikbaar binnen zijn straat. "Ik was op zoek naar een soort Facebook voor buren. Toen ik bij Jouwstraat.nl terecht kwam, werd ik meteen erg enthousiast! Ik vind het mooi dat je op Jouwstraat.nl als straat of als individu een keten kan creëren in een straat." Bij René in de straat wordt veel georganiseerd voor en door de straat.

Naast de 'zaterdagkoffie', de 'vrijdagavond borrel' en een jaarlijkse barbecue, wordt ook het groen onderhouden in de straat van Rene Onstenk. "We beheren het groene gedeelte bij ons in de straat en af en toe moet dat ook gesnoeid worden. Daarom is het juist handig en leuk om dat via
Jouwstraat op het prikbord te plaatsen. Heel veel wordt nu digtaal gedaan, dus waarom zouden we daar ook niet gebruik van maken met de straat?"

Dagelijks schrijven nieuwe buren zich in op Jouwstraat.nl en worden straten veiliger, leuker en nog gezelliger!

Suzanne van Dijk

Tel: 050-8200238

E-mail: suzannevandijk@jouwstraat.nl

jouwstraat.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234