Kaartje2go als beste getest door Kassa: "goed en goedkoop"

UTRECHT / ZWOLLE - 18 mei 2011 - Kaartje2go is goed en goedkoop concludeert de redactie van Kassa magazine. Vara's Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. De website www.kaartje2go.nl behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. "Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar".

Via internet kan iedereen een échte kaart versturen, met eigen foto's en teksten. Veel consumenten hebben het gemak van deze nieuwe dienst al ontdekt en de populariteit neemt snel toe. In 2010 zijn naar schatting 25 miljoen wenskaarten online gemaakt en per post verstuurd.

Kassa vergeleek zes online kaartenservices: Kaartje2go, Hallmark, Kaartje Posten, Greetz, Kaartje Maken en TNT Post. In de uitgebreide Kassa test maakten de onderzoekers bij elke dienst een kaart met een zelfgenomen foto. De webwinkel van Kaartje2go (http://www.kaartje2go.nl) komt als beste uit de test en is 'Kassa's Keuze'.

Gebruiksgemak
Het gebruiksgemak van Kaartje2go wordt als uitstekend beoordeeld, beter dan de andere aanbieders. Uit de test blijkt dat de website van Kaartje2go "overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, met veel mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten".

Voordelig én eerste kaart gratis
Kaartje2go heeft lage prijzen en biedt in vergelijking met de andere aanbieders de meeste betaalmogelijkheden. Kassa is tevens positief over de eerste kaart, die bij Kaartje2go gratis verstuurd kan worden.

Zeer goede kwaliteit
Na het afdrukken en verzenden valt de kaart van Kaartje2go in zeer goede kwaliteit op de deurmat. De kwaliteit van het eindresultaat is daarom beoordeeld als zeer goed, de hoogste score.

Meer dan 350.000 klanten
Het in Utrecht en Zwolle gevestigde Kaartje2go (http://www.kaartje2go.nl) werd in 2008 al als beste getest door de Consumentenbond. Meer dan 350.000 Nederlanders maken inmiddels gebruik van de online kaartenservice. Kaartje2go verstuurt 10.000 kaarten per dag.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met de directie:
Foppe Strikwerda - 06 5381 5670 - foppe@kaartje2go.nl
Klaas Korte - 06 1903 5268- klaas@kaartje2go.nl

Persbericht als pdf:
http://www.kaartje2go.nl/pers/persbericht-kaartje2go-best-getest-door-kassa.pdf

Factsheet:
http://www.kaartje2go.nl/pers/factsheet-kaartje2go.pdf
Beeldmateriaal:
http://www.kaartje2go.nl/pers/Screenshot(underscore)homepage(underscore)Kaartje2go.jpg
http://www.kaartje2go.nl/pers/logo-kaartje2go-met-kaarten.jpg
http://www.kaartje2go.nl/pers/logo-kaartje2go-hires.jpg

Kaartje2go

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234