Klaar voor de digitale transformatie. UNO en SWYCS bundelen krachten.

UNO ICT Beheer uit Rijswijk en IoT-organisatie SWYCS uit Middelburg gaan samenwerken. De bedrijven versterken elkaars expertise, IT-beheer en Internet of Things (IoT), zodat zij hun klanten beter kunnen ondersteunen bij de digitale transformatie.

Voor veel organisaties is ICT een doorslaggevende factor om succesvol te zijn en te blijven. Veel organisaties zijn bezig zichzelf opnieuw uit te vinden. Maar hoe geef je die digitale transformatie vorm in deze snel veranderende omgeving? UNO ondersteunt klanten daarbij, met het Explore & Innovate programma. Dit is een continu programma met verschillende thematische inspiratiesessies over relevante ICT-trends, die allen van invloed zijn op de werkplek van de toekomst. Zoals het Internet of Things. Met dit programma en haar diensten helpt UNO, soms met partners, haar klanten de digitale transformatie succesvol vorm te geven.

Paul Geerts, partnermanager SWYCS: “Efficiëntere (werk)processen, duurzaamheid, slim en digitaal gebouwenbeheer, preventief onderhoud; het vraagt allemaal om een combinatie van goede en tijdige advisering en bundeling van beschikbare technieken.” Noor Ferket, directeur van UNO, vult aan: “Om onze klanten optimaal te kunnen begeleiden bij digitale transformatie rondom IoT trajecten, is een goede samenwerking met IoT platformspecialist SWYCS cruciaal en een logische keuze. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Na de succesvolle Explore & Innovate sessie “Welcome to your Future Workplace” organiseren we op 17 mei een inspiratiesessie over Internet of Things. Locatie is Den-Haag. Details volgen binnenkort via www.uno.nl

Geplaatst in:

Voor meer informatie en een interview kunt u bellen met Noor Ferket, directeur UNO, 070 – 33 00 10
Park Hoornwijck 6B, 2289 CZ, Rijswijck ZH. www.uno.nl of Paul Geerts, partnermanager.

Over UNO
UNO, gevestigd in Rijswijk (ZH), zorgt er met slimme ICT-oplossingen en Topsupport voor dat je altijd en overal kunt werken. Met zogeheten virtuele public- en private cloud-omgevingen ontzorgt UNO organisaties vanaf tien medewerkers. Dat doen we voor vele klanten waaronder bekende namen als; de Hartstichting, Oranje Fonds en Avalex. Meer informatie over Explore & Innovate programma https://www.uno.nl/producten/product/44-welcome-to-your-future-workplace.html


Over SWYCS
SWYCS is leverancier van de totale IoT-oplossing. SWYCS zorgt voor ontsluiting en het samenbrengen van alle IoT- en duurzaamheidsoplossingen binnen een gebouw en daarbuiten. Hiermee ben je als organisatie automatisch flexibel ten aanzien van slimme en duurzame oplossingen en toepassingen. Alle huidige en toekomstige data die uit apparatuur, sensoren en installaties gegenereerd wordt, wordt samengebracht binnen één platform.
Het is ook mogelijk om deze data te integreren in bestaande software van derden. Dit betekent, dat het niet meer uitmaakt welke slimme toepassing of duurzaamheidsoplossing in een gebouw wordt geïmplementeerd, alles wordt samengebracht tot één geheel.

UNO Automatiseringdiensten B.V.

plaats:
Rijswijk
website:
https://www.uno.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234