Finale Philips Innovation Award 2020

Philips Innovation Award organiseert op 18 mei de Virtual Grand Final

Gezien de COVID-19 pandemie wordt de 15e editie van de Philips Innovation Award afgelast als fysiek evenement. Echter, de grootste studenten ondernemerswedstrijd van Nederland zet het innovatieve traject door met de geheel nieuwe Virtual Grand Final.

“Helaas moeten wij door de omstandigheden omtrent het coronavirus ons jaarlijkse event veranderen in deze moeilijke tijden”, zegt Emile Fauquenot namens het bestuur van de Philips Innovation Award. “Door deze beslissing kunnen wij ons concentreren op het garanderen van de gezondheid en het welzijn van alle aanwezigen, terwijl we interessante en waardevolle content creëren voor kijkers en media-aandacht voor onze finalisten”. 

De Grand Final van de Philips Innovation Award wordt opnieuw vormgegeven als een virtueel evenement. De show wordt live gestreamd op de website van de Philips Innovation Award, www.phia.nl, op 18 mei 2020 om 19:30 uur en een compilatie van 10 minuten wordt uitgezonden op RTL Z op de volgende data: maandag 25 mei 9:15 uur, dinsdag 26 mei 17:45 uur en donderdag 28 mei 16:15 uur. 

De Virtual Grand Final wordt een innovatieve show, live uitgezonden vanuit een studio met behulp van Augmented Reality (AR)- technologie. Op de avond van 18 mei wordt op basis van live pitches besloten welke acht finalisten het meest briljante en innovatieve idee hebben. Tijdens de show deelt een intrigerende spreker verschillende ervaringen met ondernemerschap en innovatie. Uiteindelijk zal de jury, onder leiding van CEO van Koninklijke Philips, Frans van Houten, beslissen wie de Innovator Award ter waarde van €50.000,- en de Rough Diamond Award ter waarde van €10.000,- wint.

Amyleigh Imthorn
Board Member (Marketing en Communicatie) +31 (0)6 20 797 047 a.imthorn@phia.nl

Philips Innovation Award

plaats:
Rotterdam
website:
http://www.phia.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234