Aethon-CEO Casper Bannet is Uitzendondernemer van het Jaar 2017

Donderdag 5 oktober was in Amsterdam de zinderende finale van de verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar 2017. De CEO van landelijke HR-specialist Aethon ging er met de hoofdprijs vandoor.

Over de verkiezing

Ook dit jaar organiseerden ABN Amro, WePayPeople en Flexmarkt de wedstrijd Uitzendondernemer van het Jaar. Na de voorselectie bleven er zes finalisten over,  die zich met hun visie, positie en propositie onderscheiden van de concurrentie.

“Snelgroeiende HR-partner”

De jury, met vertegenwoordigers van de drie eerdergenoemde organiserende bedrijven, roemden Bannet’s kwaliteiten. Met deze kwaliteiten heeft de CEO van Aethon een snelgroeiende HR-partner weten te maken. Als specialistische HR-partij in de zorg- en publieke sector verbindt Aethon jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-)studenten en professionals duurzaam aan opdrachtgevers in deze sectoren.

Focus is het sleutelwoord

Casper Bannet reageert zoals je van een CEO kunt verwachten: trots, maar bescheiden en met zijn blik al weer op de toekomst gericht: “We groeien al twaalf jaar enorm hard. De komende tijd ligt de focus op het professionaliseren van de organisatie, zodat we onze ambitie van een ‘100 million+ company’ in 2021 waar kunnen maken.”

Over Aethon

Onze missie is om talent in goede banen te leiden. Aethon verbindt al meer dan twaalf jaar jonge, hoogopgeleide (hbo- en wo-)studenten en professionals aan de zorg- en publieke sector. We werven niet alleen, maar investeren in onze talenten met intensieve en solide opleidingsprogramma’s. Op dit moment werken er al meer dan 3500 studenten en professionals via Aethon bij meer dan 250 gemeenten, 75 woningcorporaties en 100 zorginstellingen.

Aethon

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.aethon.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234