DIT Holding verwelkomt nieuwe Regiodirecteur

Renée Zweekhorst: ‘Kennis en vertrouwen geven de doorslag’

Je klanten en vakmensen kennen, een stap extra willen zetten, in alles wat je doet een betrouwbare partner zijn. Dat is, volgens Renée Zweekhorst, de essentie van personele dienstverlening in de huidige dynamiek van de arbeidsmarkt. “Het zijn solide pijlers onder de werkwijze van DIT Holding. Daar teken ik voor in mijn nieuwe rol.”

Renée Zweekhorst (1972) is sinds begin april actief als Regiodirecteur van DIT Holding. Ze is verantwoordelijk voor Amsterdam, heel West-Nederland en Brabant en Limburg. Renée, moeder van een dochter en zoon en fervent voetballiefhebber, brengt 22 jaar ervaring in de personele dienstverlening mee. Na uiteenlopende leidinggevende functies bij diverse detacheerders, twijfelde ze geen moment over haar nieuwe job bij DIT.

DIT Holding in Waardenburg is de moederorganisatie van DIT Personeel, Larex Personeelsbemiddeling en Persolvo en Nederlands grootste personele dienstverlener met 2000 vakmannen in de Techniek – Bouw – Metaal en Schildersbranche. DIT Personeel is gespecialiseerd in de inzet, begeleiding en opleiding van vaktalent vanuit Nederland. Larex Personeelsbemiddeling bedient dezelfde sectoren met EU-vakpersoneel, Persolvo met payrolldiensten. 

“Wat me aanspreekt, zijn de bijzondere uitdagingen van de arbeidsmarktsegmenten waar DIT op focust. Als de disbalans in vraag en aanbod ergens tastbaar is, dan is het wel in technische beroepen. DIT is eerlijk en duidelijk in wat mogelijk en haalbaar is en kiest voor langlopende relaties. Met klanten, met vakmensen, met consultants. Daar sluit mijn ondernemersvisie perfect op aan. Ik ben salesgericht, maar kijk altijd naar de gezamenlijke winst op de lange termijn; naar duurzame oplossingen.” 

‘Met winnaars trek je winnaars aan’

Renée studeerde International Business en vulde dat aan met een opleiding tot coach. Daaruit blijkt haar interesse in het functioneren van individuele mensen. Ze zegt: “Onze toegevoegde waarde zit uiteindelijk in het verbinden van mensen. Daar kunnen we alleen de beste in zijn als we onze eigen mensen laten doen waar ze goed in zijn. Daarom steek ik graag energie in het samenstellen en coachen van teams. Trots zijn op wat we doen en elkaar inspireren om winnaars te zijn. Daar houd ik van. Want met winnaars trek je winnaars aan.”

“Er is alle reden om trots te zijn. Het is echt bijzonder hoe DIT expertise in flexwerk koppelt aan diepgaande kennis van technische vakgebieden. Daardoor kunnen we snel schakelen en verbindingen leggen. We hebben alles in huis om vakmensen met veilig en goed betaald werk aan ons te binden, ook de EU-vakmensen, die we hard nodig hebben. En daarmee kunnen we al die bedrijven die bouwen aan de toekomst van Nederland eerlijk en op maat van dienst zijn.”

‘Zacht op de relatie, hard op de feiten’    

Renée Zweekhorst houdt van korte lijnen en goede contacten. Ze gelooft in wederkerigheid en wederzijds vertrouwen. Resultaatafspraken zijn voor haar heilig. Ze is pas tevreden als iedereen de mouwen opstroopt en de lol erin weet te houden. “Ik ben zacht op de relatie, maar hard op de feiten. Afspraak is afspraak en uiteindelijk bepalen de resultaten of je als organisatie goed bezig bent. Dat betekent in ons geval: veilig en goed betaald werk voor onze vakmensen en efficiënte flex- en capaciteitsoplossingen voor onze klanten. Dáár doen we het voor.”

Geplaatst in:

Voor vragen omtrent dit nieuwsbericht graag contact opnemen met Rinus Wittenberg – Manager Marketing & Communicatie DIT Holding t 06 53 91 97 96

DIT Holding

plaats:
Waardenburg
website:
https://www.ditpersoneel.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234