Sotheby’s Realty NL opent nieuw kantoor in Amsterdam

Netherlands Sotheby’s International Realty opent officieel haar deuren in Amsterdam.

Vanaf 21 juni 2017 is het nieuwe makelaarskantoor van Netherlands Sotheby’s International Realty aan de Emmalaan 23 in Amsterdam officieel geopend. De opening van het nieuwe kantoor, tevens hoofdkantoor in Nederland, luidt een nieuw tijdperk in voor de internationaal georiënteerde clientèle van Sotheby’s. Het kantoor benadrukt de bijzondere synergie tussen de kunst- en antiekveilingen van Sotheby’s en verkoop van vastgoed door Netherlands Sotheby’s International Realty. Dit historische moment wordt toegejuicht door de klantenkring en werknemers van Sotheby’s en Sotheby’s International Realty® in Nederland.

Jim Reerink, CEO van Netherlands Sotheby’s International Realty: “De opening van ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam is een mijlpaal en past zeer goed bij onze lange termijn bedrijfsstrategie die zich steeds meer toelegt op de internationale kopersmarkt. Deze letterlijke én figuurlijke stap naar Amsterdam zet ons nog sterker in de Amsterdamse markt waar wij nu al excelleren in het aantrekken en bedienen van zowel Nederlandse als internationale kopers en verkopers.”

Netherlands Sotheby’s International Realty opereerde al sinds enige tijd in Amsterdam maar vanwege het succes en de aanhoudende vraag van de klantenkring is besloten een fysiek kantoor te betrekken. Het kantoor aan Emmalaan 23 is niet zomaar een kantoor maar is uniek vanwege het feit dat Sotheby’s Amsterdam hier reeds gevestigd is. De kracht van het Sotheby’s merk in Nederland wordt daardoor extra kracht bijgezet.

Jan-Willem Andriessen, COO van Netherlands Sotheby’s International Realty is verheugd: “De bijzondere samenwerking met het eeuwenoude Sotheby’s veilinghuis is onze kracht en drijfveer. De synergie die wij ervaren door gemeenschappelijk DNA en de gemeenschappelijke clientèle is uniek in deze bedrijfstak en zet ons keer op keer op voorsprong ten opzichte van concurrenten. Wij kijken er erg naar uit om ons bijzondere merk de komende jaren uit te breiden en te versterken.”

Albertine Verlinde, Chairman en Senior Director Business Development van Sotheby’s Amsterdam onderschrijft dit: “Sotheby’s is het oudste en meest gerenommeerde veilinghuis ter wereld.  Met de komst van Sotheby’s International Realty® in Nederland ontstaat er een nog breder pallet aan diensten voor onze clientèle. ”

Marianne Joanknecht, zal als top selling agent in het luxe segment vastgoed in Amsterdam een belangrijk gezicht worden van het Amsterdamse makelaarskantoor: “Netherlands Sotheby’s International Realty heeft de beschikking over een uitzonderlijk sterke marketing op zowel lokaal, nationaal als internationaal niveau en in zowel de online- als offlinewereld. Wij hebben alle expertise op het gebied van vastgoed in huis en weten precies wie zich zowel op de Amsterdamse, als op wereldwijde markt begeven. Hierdoor weten wij altijd als eerste de juiste kopers te vinden voor het prachtige vastgoed dat Nederland rijk is. Juist onze persoonlijke service is de reden waarom wij zo succesvol zijn en kunnen blijven.”

Meer weten over Netherlands Sotheby’s International Realty?

sothebysrealty.nl

Netherlands Sotheby’s International Realty

plaats:
Amsterdam
website:
http://www.sothebysrealty.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234