Kroonprins schaatst in Vitality Campus Vancouver

NOORDWIJK - Kroonprins Willem Alexander en prinses Máxima bezochten gisteravond de Vitality Campus in Vancouver. Tijdens de rondleiding toonde de kroonprins met name interesse voor de simulatie schaatsbaan. De Campus is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea en Unilever.

Kroonprins Willem Alexander, een zeer geoefend schaatser, kon de verleiding niet weerstaan om de schaatssimulator uit te proberen. Met de juiste adviezen van een begeleider had hij de slag snel onder de knie.

Medewerkers van Zilveren Kruis Achmea lieten prinses Máxima en prins Willem Alexander de Vitality Campus zien tijdens een rondleiding.

De Vitality Campus is een initiatief van Zilveren Kruis Achmea en Unilever en is gedurende de hele Olympische Spelen geopend. Al meer dan 4000 mensen bezochten de Vitality Campus. Vitaliteit, gezondheid en voeding staan elke dag centraal in de Campus. Een inspirerende boodschap, getuige de vele aandacht van de Nederlandse en internationale media.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Achmea Divisie Zorg
Christine Rompa
perswoordvoerder/adviseur Externe Communicatie

Van de Mortelstraat 4 2203 JD Noordwijk
Postbus 30000 2200 GA Noordwijk
M (06) 2248 4658
E christine.rompa@achmea.nl

Zilveren Kruis Achmea

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234