UnionPay heeft een verkopersaanbod in meer dan 70 zakelijke districten buiten het Chinese vasteland

SHANGHAI, 31 december 2018 /PRNewswire/ -- Met het Chinese Nieuwjaar in aantocht staan veel mensen op het punt om op reis te gaan. Momenteel accepteren meer dan 26 miljoen verkopers buiten het Chinese vasteland UnionPay-kaarten, en in de komende maand zullen meer dan 70 populaire commerciële districten zorgen voor speciale aanbiedingen voor kaarthouders van UnionPay.

UnionPay biedt steeds soepelere betalingservaring voor haar wereldwijde kaarthouders

Tot dusverre heeft de voetafdruk voor acceptatie van UnionPay zich uitgebreid tot 171 landen en regio's, waarmee bijna alle populaire reisbestemmingen omvat worden. Sinds het begin van dit jaar heeft die acceptatie van UnionPay in opkomende toeristenbestemmingen zich steeds verder uitgebreid. In Zuid-Azië is UnionPay International bijvoorbeeld een partnerschap aangegaan met de National Payments Corporation of India om ervoor te zorgen dat alle lokale pinautomaten en de helft van de lokale verkopers UnionPay-kaarten kunnen accepteren. In het Midden-Oosten heeft UnionPay in Turkije een dekkingsgraad van 90% bereikt. UnionPay heeft ook een dekkingsgraad van 100% bereikt in Zuid-Afrika en Kenia door samenwerking met meerdere lokale agentschappen. In Portugal wordt UnionPay geaccepteerd bij alle pinautomaten en ongeveer 80% van de verkopers.

Om vrije en onafhankelijke reizigers beter te kunnen bedienen blijft UnionPay International het type verkopers dat UnionPay accepteert uitbreiden, waarbij het zich voornamelijk richt op hotels en transport. UnionPay wordt nu geaccepteerd bij enkele van de belangrijkste hotelmerken ter wereld, waaronder Mandarin Oriental, Peninsula, Shangri-La en Hilton. UnionPay International is ook een samenwerkingsverband aangegaan met de belangrijkste autoverhuurders ter wereld, namelijk Hertz, Avis, Europcar, Enterprise en Sixt.

Aanbod van UnionPay nu beschikbaar in meer dan 70 zakelijke districten wereldwijd

In het zakelijk district in het centrum van Auckland worden kaarten van UnionPay geaccepteerd bij bijna alle winkelcentra, restaurants en bioscopen. Populaire verkopers zoals The Loop Duty Free Shop en Live Fish Restaurant geven ook speciale kortingen aan mensen met een UnionPay-kaart.

De dekkingsgraad van UnionPay is nu meer dan 90% in populaire zakelijke districten zoals in het centrum van Auckland. Het UnionPay-logo is eenvoudig te vinden in deze districten en vele verkopers bieden een Chinese kassaservice aan. In het kader van de groeiende acceptatie geeft UnionPay tot 30% korting aan kwalitatief hoogwaardige verkopers in 76 belangrijke zakelijke districten in meer dan 30 landen en regio's. Deze zakelijke districten bevinden zich in Hong Kong, Macau, Japan, Zuidoost-Azië, Europa en de VS.

De mobiele betalingsdiensten van UnionPay worden in 43 landen en regio's geaccepteerd en UnionPay zorgt ook voor speciale aanbiedingen voor kaarthouders die uitgaven doen via de mobiele betalingsproducten. Ongeveer 3000 verkoperslocaties in Hong Kong, Macau, Taiwan, Singapore, Australië en Europa geven directe korting aan klanten die betalingen doen met QuickPass, de mobiele contactloze betalingsdienst van UnionPay. Ook zijn er kortingen van 20% voor klanten die met de QR-code betalingsoplossing van UnionPay, de UnionPay-app, in Hong Kong betalen.

CONTACT: Agnes Hou, +86-21-20265843, houlingwei@unionpayintl.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234