Mindtree door Zinnov erkend als wereldleider in digitale services

BANGALORE, India, en WARREN, New Jersey, October 31, 2017 /PRNewswire/ --

Rapport noemt het leiderschap van Mindtree in cruciale services voor digitale

transformatie  

Mindtree [http://www.mindtree.com ], een toonaangevende onderneming op het gebied van digitale transformatie- en technologieservices is uitgeroepen tot leider in 'Zinnov Zones for Digital Services' voor 2017, een belangrijke benchmark in de sector voor digitale serviceproviders. Het bedrijf krijgt deze erkenning dankzij zijn cruciale sterke digitale capaciteiten, waaronder een uitgebreid serviceaanbod, innovatiecapaciteit, gebruik van ecosysteem, bedrijfsmiddelen en nieuwe engagementmodellen. De beoordeling neemt ook de omvang in overweging van de digitale activiteiten, clientèle en het talent van Mindtree.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Zinnov Zones is een jaarlijkse beoordeling van Zinnov voor wereldwijde technologieserviceproviders op het gebied van digitale services, productontwikkeling, robotica en automatisering, het Internet of Things, retail en media alsook entertainment.

Zinnov heeft Mindtree in zijn wereldwijde onderzoek naar digitale serviceproviders in de leiderschapszone geplaatst in acht categorieën: digitale consulting, beleving en ontwerp, digitale platformintegratie, datamanagement en analytics, digitale infrastructuur, risico en beveiliging, digitale operations en digitale werkplek. Deze plaatsing bevestigt het vermogen van Mindtree om zakelijke transformatie met een digitale visie te stimuleren door hervorming van de klantervaring, modernisering van het ecosysteem en processen en het benutten van de kracht van data. Lees hier [https://www.mindtree.com/sites/default/files/zinnov-zones-for-digital-services-2017-mindtree.pdf?utm_campaign=Digital&utm_medium=pr&utm_source=pr_agencies_eu ] het volledige rapport.

"De moderne onderneming creëert nieuwe modellen voor klantbetrokkenheid om relevant te blijven met kunstmatige intelligentie, cloud en IoT op basis waarvan ze zich kunnen onderscheiden", aldus Sreedhar Bhagavatheeswaran, Senior Vice President en Global Head of Digital Business bij Mindtree. "Deze erkenning door Zinnov weerspiegelt onze positie als partner voor onze cliënten binnen zakelijke transformatie-initiatieven die profiteren van de nieuwste digitale technologieën."

"De digitale strategie van Mindtree is gestoeld op meerdere oplossingen, IP's en kaders die zich spreiden op verschillende vlakken zoals realtime aanbevelingen, sociale-media-intelligentie, productiviteit, klantanalyse en verkoopmogelijkheden", zegt Praveen Bhadada, Partner & Practice Head, Digital Transformation, Zinnov. "Het bedrijf maakt tevens efficiënt gebruik van het ecosysteem voor het opbouwen van vaardigheden op vlakken zoals kunstmatige intelligentie, machinaal leren en chatbots, door middel van verschillende partnerverbanden. Daarnaast helpen hun sterke capaciteiten op toonaangevende digitale platformen van Microsoft, Adobe, Sitecore en AWS ze te groeien in hun digitale activiteiten. De uitbreiding van hun digitale lab, de Digital Pumpkin, naar diverse geografische gebieden is een bewijs van hun diepgaande focus op innovatie, diepere verankering van hun positie in de sector."

Over Mindtree  

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologieservices, van ideeënvorming tot uitvoering, die Global 2.000-klanten in staat stellen hun concurrenten voor te blijven. Mindtree is 'digitaal geboren' en hanteert een flexibele aanpak die is gericht op samenwerking om op maat gemaakte oplossingen voor de hele digitale waardeketen te creëren. Tegelijkertijd optimaliseert onze uitvoerige expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT tot een strategisch middel Of u uw bedrijf zich nu wilt laten onderscheiden, uw bedrijfsfuncties wilt vernieuwen of uw omzetgroei wilt versnellen, wij kunnen u helpen.

Ga naar http://www.mindtree.com voor meer informatie.

Over Zinnov  

Zinnov is opgericht in 2002 en heeft vestigingen in Bangalore, Gurgaon, Silicon Valley en Houston. Sinds de oprichting heeft Zinnov uitgebreide kennis opgedaan op het gebied van productontwikkeling en digitale transformatie. Met een sterke basis in onderzoek en strategieconsulting bieden ze hun cliënten de mogelijkheid hun groei te versnellen en efficiëntie te creëren door middel van innovatie, productiviteit, technologie, netwerkeconomieën en kostenbesparingen. Ze werken met cliënten in software, automobielindustrie, telecom en netwerken, consumentenelektronica, opslag, gezondheidszorg, financiële diensten en retail, semiconductorsector in de Verenigde Staten, Europa, Japan en India. Neem voor meer vragen contact op met Nitika Goel via media@zinnov.com.Neem voor meer informatie contact op met:


India
Raman Suprajarama
Mindtree
+91-99860-77100
raman.suprajarama@mindtree.com


Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com


Europa
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234