Coolsailing, pionier voor botenverhuur in Europa, lanceert nieuwe "TEVREDENHEIDSGARANTIE"

PARIJS, July 31, 2018 /PRNewswire/ --

Coolsailing [https://www.coolsailing.com/en ], een bedrijf dat nu deel uitmaakt van de Skiset [https://www.skiset.nl ] Group (het grootste ski- en snowboardverhuurbedrijf in Europa) lanceert een nieuw exclusief verzekeringsaanbod dat speciaal voor de botenverhuurmarkt is bedoeld. Naast een vrijwaring voor schadevergoeding biedt het botenverhuurbedrijf een nieuwe verzekering voor meervoudige risicio's (repatriëring, annulering, enz.), inclusief een tevredenheidsgarantie voor klanten die rond de wereld reizen. Dit nieuwe aanbod biedt een gedeeltelijke terugbetaling van het huurbedrag en dekt:

- Weersrisico's - Pech onderweg - Instapvertragingen - Diensten niet in overeenstemming met de huurovereenkomst.

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/723790/Coolsailing_Logo.jpg )

"Deze tevredenheidsgarantie sluit perfect aan bij de verwachtingen van klanten, die ontspannen en goed voorbereid aan een cruise willen beginnen, zonder na te denken over mogelijke onvoorziene omstandigheden voor het vertrek of ter plaatse. Ons doel is duidelijk: dichter bij onze klanten komen door hen een kwalitatief en op maat gemaakt aanbod aan te bieden,"  aldus Charlotte Reynaud, commercial director van Coolsailing.

Om dit innovatieve verzekeringsproduct te ontwikkelen, heeft Coolsailing samengewerkt met "Presence Assistance", een toonaangevend bedrijf in toerismeverzekeringen. Aarzel niet om contact op te nemen met het Coolsailing-team voor meer informatie.

Over Coolsailing:  

Het moederbedrijf van Coolsailing is de Skiset Group, nummer 1 in skiverhuur. Het bedrijf is sinds 1998 specialist in botenverhuur en biedt privécruises in meer dan 80 bestemmingen over de hele wereld. Coolsailing biedt een groot aantal boten te huur aan: monohulls, catamarans, motorboten, schoeners en luxe jachten. https://www.coolsailing.com/en

CONTACT: Coolsailing, Nadège Rambaldini, +44(0)203-499-0697, presse@coolsailing.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234