Hanergy publiceert marktaandeel Hantile voor Snatch-constructiemateriaal

BEIJING, 31 juli, 2017 /PRNewswire/ -- Op 29 juli heeft de Hanergy Thin Film Power Group Ltd. (00566.HK) in Beijing "Hantile" geïntroduceerd, een nieuw solarproduct met een dunne filmlaag. Het nieuwe product integreert Hanergy's toonaangevende flexibele dunne-film solarchip met dakmateriaal, waardoor een efficiënte stroomopwekking met een hoog veiligheidsniveau mogelijk wordt; perfect voor de huidige vormgeving van esthetisch moderne architectuur. Als modernisering van de huidige gedistribueerde solarproducten en de traditionele dakpannen in de markt, biedt "Hantile" veelbelovende vooruitzichten, en de grootschalige promotie zal zeker enorm bijdragen aan de vervanging van schone energie.

De volgende gasten waren bij het introductie-evenement aanwezig: Li Bingren, president van China Building Decoration Association, Li Hejun, bestuursvoorzitter van de Hanergy Holding Group, meer dan 600 potentiële distributeurs en kanaalpartners, en nog eens 3000 personen afkomstig uit de plaatselijke overheid, beroepsverenigingen, financiële organisaties, alsmede nationale en internationale media. Zij kwamen bijeen om getuige te zijn van de historische introductie van de Hantile, een upgrade-product dat geïnspireerd is op de oorspronkelijke solarproducten van Hanergy en die gericht zijn op de consument.

https://mma.prnewswire.com/media/540402/Hanergy_Triple_Arch_Solar_Tile.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/540402/Hanergy_Triple_Arch_Solar_Tile.jpg]

In zijn toespraak "One Tile, One Tree" merkte voorzitter Li Hejun op: "Hanergy profiteerde van de lichtheid, dunheid en soepelheid van het solarmateriaal met een dunne film en integreerde het op een creatief manier in dakpannen. Deze integratie van technologie en industriële producten is een doorbraak in de geschiedenis van de bouw; en eveneens vanwege het feit dat deze creatie een innovatie is die gebaseerd is op onze Chinese cultuur."

Het samenvoegen van geavanceerde dunne-filmtechnologie en traditionele cultuur

"Qin-bakstenen en Han-tegels" worden reeds lange tijd in de Chinese literatuur vermeld. Van het Weiyang-paleis van de Westerse Han-dynastie tot aan de huizen van de boeren, tegels zijn niet alleen belangrijke kenmerken van de Chinese architectuur, ze hebben tevens een culturele betekenis. Volgens een beroemd gezegde "Thuis is onder de tegel", is de tegel volgens de Chinese cultuur een aanduiding voor thuis. Overal om ons heen zijn veranderen waar te nemen, echter het materiaal en de functie van tegels blijft onveranderd, aangezien ze nog steeds beschermen tegen wind en regen, warmte vasthouden en als decoratie dienen.

Met de introductie van de Hantile zal dat allemaal veranderen! De Hantile maakt gebruik van gelamineerde verpakkingstechnologie, waarbij een dunne, lichte, flexibele en efficiënte CIGS dunne-film solarchip in ultra helder floatglas ingekapseld wordt zodat niet alleen het conversiepercentage van de solarchip gemaximaliseerd wordt maar waarbij tevens voldaan wordt aan de architectonische esthetische vereisten. Data toont dat het huidige gemiddelde conversiepercentage van Hanergy's flexibele dunne-film-chips die gebruikt worden in de Hantile, 16,5% bedraagt op productieniveau. Verwacht wordt dat dit percentage aan het einde van het jaar naar 17,5% zal stijgen, en dat een dergelijke consistente groei in de toekomst verwacht kan worden.

"De Hantile is een weerspiegeling van de traditionele Chinese cultuur en de architectonische filosofie. De keuze van materiaal en ontwerp houdt rekening met de uitvoerbaarheid, bevat esthetische en humanistische waarden, en creëert milieuvriendelijke architectuur die de harmonie tussen mensen en natuur weerspiegelt. De naam van het product - Hantile - stamt af en is ontwikkelt op basis van de Chinese cultuur alsmede de Hanergy-technologie," aldus Li Hejun.

Tijdens het evenement, op het moment van de speech van de heer Li, werd een dak met 50 m(2) Hantile-tegels door een all-in-one bouwteam opgebouwd. Na ongeveer 40 minuten was het dak met 168 Hantile-tegels klaar en beschikte het over een geïnstalleerde capaciteit van 5000W en was het klaar om aan de gasten getoond te worden.

Geüpgrade producten en diensten en baanbrekende "geautomatiseerde aangepaste dienstverlening"

De huidige gedistribueerde solarmodules worden over het algemeen geïnstalleerd op het oppervlak van gebouwen, maar kunnen er geen deel van uitmaken. Als verbeterde versie van deze modules, is de Hantile beschikbaar in drie modellen: gebogen, vlak en in een omgekeerde C-stijl, zodat tegemoet kan komen aan de esthetische en individuele behoeften van de meeste gebouwen.

Naast de integratie van de dunne-film solarchips voor het opwekken van energie, bevat de Hantile-productserie tevens accessoire-tegels met dezelfde kleur en vormgeving om consistentie mogelijk te maken. Als centrale dienstverlener voor een complete oplossing voor schone energie, biedt Hanergy zijn klanten geïntegreerde adviesdiensten, systeemontwerp, installatie, netaansluiting, gebruikerstraining, monitoring operationele en onderhoudsdata enz.

Als bouwmateriaal levert de Hantile betere prestaties dan de traditionele tegels op het gebied van thermische isolatie, warmtebehoud, en bescherming tegen brand, infiltratie en hagel. De Hantile valt vooral op vanwege zijn waterdichte prestaties als gevolg van het speciale ontwerp: glasmateriaal, U-type weerbalk en F-type sleuf. Qua structuur is dit product perfect winddicht en beschikt het over een bliksembeveiligingsontwerp. Het kan energie genereren bij temperaturen tussen de -40 tot 85 graden Celsius. Op dit moment heeft de Hantile de Chinese verplichte certificering en kwaliteitscertificering ontvangen, en is het geslaagd voor alle installatietesten. Het heeft tevens voldaan aan alle industriële vereisten op het gebied van productkwaliteit en veiligheid.

Tijdens het introductie-evenement, kondigde Hanergy aan dat de marktprijs voor de solartegel met drievoudige boog op 1390 yuan/m(2) is vastgesteld. Hanergy biedt een levenslange garantie en te betalen levenslang onderhoud.

Hanergy's systeem voor dienstverlening, aangedreven door het particuliere product voor energieopwekking en de andere gedistribueerde solarproducten, wordt verder gemoderniseerd. Het heeft eerst een serviceconcept van "geautomatiseerde dienstverlening" voorgesteld, op basis waarvan alle Hantile-systemen die aan klanten geleverd worden vergezeld zullen worden van een dataverzamelaar voor de frequentieregelaar die verbonden zal zijn aan een analyseplatform voor big data, dat gevestigd zal zijn op het hoofdkantoor van Hanergy. Wanneer de operationele gegevens van het Hantile-systeem meer dan 20% van de gemiddelde plaatselijke gegevens afwijken, zal de backstage supporter op het hoofdkantoor via het nationale netwerk opdracht geven voor on-site reparaties om het probleem van de klant op te lossen. Alle opdrachten en evaluaties zullen worden gemaakt via het beheersysteem voor klantrelaties en de mobiele app "Hanergy Man". Om de belangen van de klant verder te garanderen, heeft Hanergy tevens een externe verzekering voor klanten aangeschaft via de People's Insurance Company of China.

Sterke distributiekanalen worden geconfronteerd met een markt ter waarde van een biljoen RMB

Volgens de gegevens van de China Bricks & Tiles Industrial Association werd er in 2016 voor 1,01 miljard m(2) aan tegels verkocht. De markt groeit jaarlijks met ongeveer 20%. Volgens de huidige prijs voor de Hantile, wordt de potentiële binnenlandse markt geschat op 1,4 biljoen yuan per jaar. Wat de wereldmarkt betreft, is dat minstens twee keer zo groot als de Chinese markt, met een potentiële marktbereik van maximaal 2,8 biljoen yuan.

De Hantile richt zich voornamelijk op nieuw gebouwde commerciële villa's, stedelijke en landelijke openbare gebouwen en zelfgebouwde huizen op het platteland. Het richt zich op de bouw van mooie dorpen en steden. De Hantile is zeer competitief als het gaat om projecten voor het vernieuwen van dakconstructies, zoals het renoveren van oude daken en het ombouwen van platte daken naar schuine daken.

Hanergy is van plan om deze snel groeiende markt met zijn distributeurs te delen. In de afgelopen jaren, heeft Hanergy de Chinese markt voor residentiel gedistribueerde energieopwekking creatief ontwikkeld; het gespecialiseerde distributiemodel en -systeem is nu verder ontwikkeld en biedt een compleet systeem voor dienstverlening waarbij marketing, installatie en aftersales-services geïntegreerd zijn voor alle gevestigde gemeentelijke en provinciale markten.

Door te leren van succesvolle bedrijfsmodellen en marktervaringen, heeft Hanergy toestemming gegeven voor Hantile op gemeentelijk niveau, op basis van het kanaalbeleid als "enige distributeur in een stad". Het plan is om 300 distributeurs op te nemen waarmee 90% van de steden in China gedekt zullen worden. Hanergy zal een intern opleidingssysteem ontwikkelen, "Hantile Distributors' College," om systematische training en ondersteuning te bieden op het gebied van marketing, ontwerp, installatie, exploitatie en onderhoud, en dienstverlening.

Contact: Contactpersoon: Wang Danning Tel.: +86 10 83914567 toestel 3118 Mobiel: 13671129766 E-mail: wangdanning@hanergy.com [mailto:wangdanning@hanergy.com]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/540402/Hanergy_Triple_Arch_Solar_Tile.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/540402/Hanergy_Triple_Arch_Solar_Tile.jpg]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234