Vrouw wint $30 miljoen in de Florida Lotto online vanuit Panama net voor haar pensioen

LONDEN, August 30, 2017 /PRNewswire/ --

 "Ik had het geld gewoon nodig! Echt nodig!" 

Het was juni en in Centraal-Amerika las Aura wat nieuws op het internet vanuit haar huis in Panama toen ze stuitte op een artikel over de 17-jarige Schotse EuroMillions-winnaar Jane Park. Hoewel Aura al pensioengerechtigd is werkt ze nog om haar kinderen een zo goed mogelijke toekomst te kunnen geven. Aura werd geïnspireerd door Janes verhaal en begon te onderzoeken hoe ook zij mee kon doen aan loterijen in het buitenland. Aura besloot zich in te schrijven bij theLotter.com [https://www.thelotter.com/nl/?utm_source=Press_Release&utm_medium=General&utm_term=HomePage&utm_campaign=PR_Aura_NL_gen ] , een koeriersdienst voor loten voor 50 verschillende loterijen in de Verenigde Staten en Europa.

Aura's keuze viel op de Florida Lotto. Ze speelde een maand lang met de nummers 3, 10, 20, 29, 35 en 50. De eerste 3 weken viel Aura buiten de prijzen, maar met haar allerlaatste lot voor de loterij in Florida sleepte ze de jackpot van $ 30 miljoen in de wacht.

Adrian en Ignacio van theLotter belden Aura vanuit Londen nadat de uitslag van de trekking in Florida bekend was gemaakt. In Panama was het stil (het was het midden van de nacht), maar Aura ging uit haar dak [https://www.thelotter.com/nl/florida-lotto-jackpot-winnaar-2017/?utm_source=Press_Release&utm_medium=General&utm_term=AuraPage&utm_campaign=PR_Aura_NL_gen ] !

theLotter.com is 's werelds grootste aanbieder van online loterijdiensten. De koeriersdientst stelt klanten in staat om op eenvoudige wijze officiële loten voor loterijen over de hele wereld te kopen zonder commissie af te hoeven dragen na het winnen van een prijs. Ruim 2 miljoen spelers hebben sinds 2002 al ruim $ 90 miljoen aan prijzen gewonnen [https://www.thelotter.com/nl/loterij-winnaars/?utm_source=Press_Release&utm_medium=General&utm_term=WinnersPage&utm_campaign=PR_Aura_NL_gen ] : eind 2015 won een Iraakse theLotter speler de jackpot van $ 6,4 miljoen in de Oregon Megabucks, en in 2016 en 2017 slaagden een gepensioneerde Salvadoraan, een Australiër en een Canadees erin om via theLotter de tweede prijs van $ 1 miljoen in de US Powerball loterij buit te maken!Contact: theLotter Media
Tel: +44-20-3150-0476
E-mail: media@thelotter.com


 

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234