Planon uitgeroepen tot 'Leader' in het Green Quadrant® voor IWMS

NIJMEGEN, Nederland, August 30, 2017 /PRNewswire/ --

Planon uitgeroepen als 'Leader' in het Green Quadrant(R) voor Integrated Workplace Management Systems 2017 (IWMS [https://planonsoftware.com/nl/actueel/knowledge-center/begrippenlijst/iwms/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant ] ) van Verdantix. Planon is marktleider in het ontwikkelen, leveren en implementeren van innovatieve software die corporate real estate- en facility managers ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving.

Pierre Guelen - oprichter en CEO van de Planon Group - zegt: "Dit fantastische resultaat bevestigt wat ruim 2.000 Planon-klanten wereldwijd al wisten: dat ze de juiste beslissing hebben genomen door te kiezen voor de IWMS-oplossing van Planon voor het realiseren van hun doelstellingen op het gebied van Real Estate en Facility Management. Deze benchmark toont aan dat Planon haar prominente positie in de wereldwijde IWMS-markt verder heeft verstevigd, met een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het laatste Gartner Magic Quadrant [https://planonsoftware.com/nl/actueel/nieuws/planon-opnieuw-%E2%80%98leader%E2%80%99-in-het-magic-quadrant-voor-iwms-software/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant ] (daterend uit 2014)."

Deze nieuwe benchmark voor IWMS-oplossingen is geïntroduceerd door Verdantix; een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau met een focus op innovatieve technologieën die ondersteunen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering.

In het Green Quadrant(R) vergelijkt Verdantix softwareleveranciers die actief zijn in de volgende domeinen: vastgoed- en portfoliobeheer, huur- en verhuuradministratie, ruimte- en werkplekkenbeheer, Facility Management, workplace services, asset- en onderhoudsmanagement [https://planonsoftware.com/nl/solutions/maintenance-management-software/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant ] , energiebeheer en sustainability management. Op basis van de beoordeling van de verschillende leveranciers die zijn meegenomen in het Green Quadrant(R) is Verdantix van mening dat Planon-software zou moeten worden opgenomen op de shortlists van de volgende type 'buyers':

-    Multinationals die hun softwareoplossingen voor Facility Management en Real Estate willen consolideren.

-    Organisaties die willen monitoren hoe Facility Management-providers presteren.

-    Organisaties die op zoek zijn naar best practices in de markt [https://planonsoftware.com/nl/over-planon/wat-we-doen/wat-is-accelerator/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant ] om zoveel mogelijk toegevoegde waarde te halen uit hun IWMS-oplossing.

-    Service Providers die op zoek zijn naar een Enterprise Service & Asset Management-systeem [https://planonsoftware.com/nl/software-services/service-providers/?utm_source=Press-release&utm_medium=Press-release&utm_campaign=Press_Release_Verdantix_Green_Quadrant ] .

Over Planon 

Planon is een marktleidende, internationale softwareleverancier die corporate real estate en facility managers ondersteunt in het optimaliseren van de prestatie van de werkomgeving door het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het realiseren van kostenefficiëntie. Daarnaast levert Planon een geïntegreerd softwareplatform voor commerciële service providers dat hen in staat stelt de efficiëntie in de operatie en de tevredenheid van haar klanten te verhogen door verregaande automatisering en volledige ketenintegratie van systemen. Meer leren over Planon's oplossingen? Bezoek dan planonsoftware.com [http://planonsoftware.com ].

CONTACT: Meer informatie, neem dan contact op met: Rianne Verhoef Rianne.Verhoef@Planonsoftware.com +31 24 6413135

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234