TYAN demonstreert HPC- en cloud computing-serverplatforms met de aankomende Xeon Processor Scalable-familie op Computex 2017

TAIPEI, Taiwan, 30 mei 2017 /PRNewswire/ -- TYAN(®), een toonaangevende ontwikkelaar van serverplatforms en dochterbedrijf van MiTAC Computing Technology Corporation, demonstreert haar nieuwe productlijn HPC-, cloud computing- en opslag-serverplatforms deze week tijdens Computex 2017 in Taipei, Taiwan. TYAN toont een volledige line-up van platforms die zijn gebaseerd op de opkomende Intel(®) Xeon(®) Processor Scalable-familie. De platforms zijn gericht op de datacenter-, virtualisatie-, supercomputer-, zakelijke en ingebouwde infrastructuurmarkt.

"Met de toegenomen behoeften aan data-intensieve applicaties die wordt aangedreven door de groei van kunstmatige intelligentie, virtual reality en high-performance computing, hebben klanten een geavanceerde solution nodig die kan omgaan met de vereisten van big data, in-memory workloads voor hun serverinfrastructuren," aldus Danny Hsu, Vicepresident van de TYAN Business Unit van MiTAC Computing Technology Corporation. "TYAN is van plan de nieuwste serverplatforms, die zijn gebaseerd op de Intel Xeon Processor Scalable-familie, medio 2017 aan te gaan bieden, en belooft de levering van werklast-geoptimaliseerde prestatie, energie-efficiëntie en platformfunctionaliteiten."

GPU- en Intel® Xeon Phi(TM) Coprocessor-platforms geoptimaliseerd voor HPC en machinaal leren-applicaties

TYAN's HPC-computingplatforms van de volgende generatie zijn allemaal gebaseerd op de Intel Xeon Processor Scalable-familie en zijn ontworpen voor het zware computerwerk van big data en applicaties voor hoogwaardige data-analyse. TYAN demonstreert drie platforms die aan deze eisen voldoen en deze zijn gericht op de markten voor HPC, machinaal leren en technische computing.

De FT77D-B7109 is een 4U-dual root complex GPU-server met twee CPU-sleuven en ondersteuning voor maximaal 8 kaarten uit de Intel Xeon Phi coprocessor x200-serie. Het platform is gespecialiseerd in perfect parallelle werklasten, waaronder wetenschappelijke berekeningen, genetische sequencing, de ontdekking van olie en gas, grootschalige gezichtsherkenning en zeer krachtige cryptografie.

TYAN toont ook een nieuw hoogwaardig werkplekplatform met de naam FT48T-B7105. Deze werkplek geeft de zakelijke energiegebruiker maximale I/O, met ondersteuning voor maximaal 5 Intel Xeon Phi coprocessors, en is gericht op de creatie van digitale content, computergegenereerde content (CGI) en applicaties voor computerondersteund ontwerpen (CAD). TYAN's GA88-B5631 is een volledige peer-to-peer single root complex 1U GPU-server. Uitgerust met een enkele Intel Xeon Scalable Processor Family CPU-sleuf, ondersteunt het platform maximaal 4 Intel Xeon Phi coprocessors. Het platform is ideaal voor veel van de hedendaagse opkomende cognitieve computertaken, zoals machinaal leren en kunstmatige intelligentie.

TYAN accentueert uitzonderlijke prestatie, dichtheid en schaalbaarheid voor datacenter, onderneming en cloud van de volgende generatie

TYAN's nieuwe serie cloud computing- en opslagplatforms worden aangedreven door de laatste Intel Xeon Processor Scalable-familie en zijn geoptimaliseerd voor data-intensieve werklasten en virtualisatietoepassingen voor het leveren van uitzonderlijke prestatie, dichtbaarheid en schaalbaarheid met energie- en kostenefficiëntie.

De 1U GT75B-B7102 met ondersteuning voor 10 2.5" vormfactor SATA-harde schijven, waarvan er 4 NVMe U.2-drives kunnen ondersteunen, is een ideaal platform voor virtualisatie en databases in het geheugen. TYAN's 1U GT62F-B5630 is ontworpen voor hybride NVMe-/SATA-cacheopslag met ondersteuning voor maximaal 8 hot-swappable NVMe U.2-drives samen met een OCP v2.0 LAN-Mezzanine. Door de enkele CPU-sleuf is het een ideaal platform voor werklasten die het beste functioneren binnen een enkel NUMA (niet-uniforme geheugentoegang)-domein en grote hoeveelheden snelle flash nodig hebben, zoals applicaties voor het streamen van media.

De volledig nieuwe TN200-B7108-X4S is een 2U 4-Node all-flash serverplatform met ondersteuning voor 24 2.5" NVMe U.2-/SATA-drives. Iedere node krijgt 8 NVMe-drives over 6 PCIe x4 NVME U.2 hot-swappable bays die vanaf de voorkant toegankelijk zijn en een paar interne 2280/22110 NVMe M.2 ports. Met in totaal 8 CPU-sleuven en 32 NVMe-apparaten door het gehele chassis, is de TN200-B7108-X4S een ideaal platform voor hoogwaardige computingtaken en hypergeconvergeerde all-flash opslagtoepassingen.

CONTACT: Fenny Chen, Telefoonnummer: 886-3-3275988 #2849, E-mail: fenny.chen@mic.com.tw

Web site: http://www.tyan.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234