Feihe wint voor derde jaar op rij goud tijdens Monde Selection 2017 en boekt nieuw record onder Chinese zuivelproducenten

VALLETTA, Republiek Malta, 30 mei 2017 /PRNewswire/ -- Monde Selection hield de jaarlijkse prijsuitreiking van 2017 in Valletta, Malta op 29 mei 2017. Voor het derde achtereenvolgende jaar won de toonaangevende Chinese zuivelfabrikant Feihe een gouden prijs voor hun hoogwaardige zuigelingenvoeding, AstroBaby.

Tegelijkertijd behaalde dit melkpoeder ook de International High Quality Trophy, een onderscheiding die alleen wordt toegekend aan producten die drie jaar achtereen goud hebben gewonnen. De reeks onderscheidingen zijn een bewijs voor de consistent hoge kwaliteit van het product.

Feihe werd in 1962 opgericht en is één van China's langst bestaande producenten van babyvoeding. In de afgelopen 55 jaar heeft Feihe zich standvastig gericht op de ontwikkeling van melkpoeder dat volledig past binnen de Chinese tradities en gewoonten rondom babyvoeding. Het bedrijf heeft daartoe diverse onderzoeken uitgevoerd, als gevolg waarvan de bedrijfstak een aantal technologieën, formules en processen heeft overgenomen waarmee zuigelingenvoeding beschikbaar werd dat volledig was aangepast op de behoeften van Chinese baby's.

Feihe's reeks van onderscheidingen op de Monde Selection voegt nog meer bewijs toe aan de al bewezen kracht van het Chinese zuivelmerk. Verscheidene andere zuivelproducenten uit China die zijn geïnspireerd door Feihe wonnen eveneens prijzen tijdens het evenement, een bewijs dat China's zuivelindustrie in staat is tot het ontwikkelen van producten van wereldklasse. China's melkpoederproducten zijn internationaal erkend, zelfs in landen waar de voedselindustrie een kernsector vertegenwoordigt. Voorzitter Patrick de Halleux van Monde Selection: "De jury heeft alle aspecten van de inzendingen bekeken en beoordeeld, waaronder de hygiëne omstandigheden waaronder het melkpoeder wordt geproduceerd, maar ook de smaak en de ingrediënten volgens voorschriften van de Europese Voedselwet, waarbij in het bijzonder is gelet op basisvereisten in deze wetgeving die betrekking hebben op deze producten requirements. De onderscheidingen die dit jaar op de Monde Selection zijn uitgereikt, tonen de snelle groei aan van Chinese zuivelmerken met als toonaangevend merk Feihe. Hun producten zijn al een eind op weg om het merk van keuze te worden onder Chinese moeders."

De Monde Selection, ook wel bekend als de "Nobelprijs voor voeding", werd in 1961 gezamenlijk opgericht door de Europese Gemeenschap en het Belgische Ministerie van Economische Zaken en Handel. Het is momenteel één van de oudste organisaties op het gebied van kwaliteitsbeoordeling.

CONTACT: Ying Li, +86 18310462397

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234