Shelf Drilling Holdings, Ltd. kondigt voorgestelde introductie effecten aan

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten, 30 januari 2018 /PRNewswire/ -- Shelf Drilling Holdings, Ltd. (het "Bedrijf"), een dochteronderneming in volledig eigendom van Shelf Drilling, Ltd. ("Shelf Drilling"), kondigde vandaag aan dat het, afhankelijk van de markt, een hoofdsom van ongeveer $550 miljoen preferente effecten voor 2025 (de "effecten") zal introduceren. De effecten worden gegarandeerd door een aantal van de dochterondernemingen van het Bedrijf, die haar bestaande schuldenlast garanderen. De bedoeling is dat de netto opbrengsten van de effecten worden gebruikt voor het herfinancieren, opnieuw aankopen en/of afbetalen van een deel van onze bestaande schuldenlast, inclusief in verband met de eerder aangekondigde aanbesteding voor de 8,625% preferente effecten met zekerheidstelling voor november 2018 (de "8,625% effecten") en 9,500% preferente effecten met zekerheidstelling voor november 2020 (de "9,500% effecten") van het Bedrijf, en voor de betaling van aanverwante kosten en uitgaven. Enige overblijvende inkomsten zullen worden aangewend voor algemeen zakelijke doeleinden.

De effecten zijn niet en zullen niet geregistreerd worden onder de Amerikaanse Securities Act van 1933 (de "Securities Act"), enige aandelenwetgeving van een Amerikaanse staat of de aandelenwetgeving van enige andere jurisdictie, en mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of een toepasbare uitzondering op registratie. Dienovereenkomstig worden de effecten alleen aangeboden en verkocht aan personen waarvan redelijkerwijs kan worden aangenomen dat zij gekwalificeerde institutionele kopers zijn in overeenstemming met Rule 144A van de Securities Act en buiten de Verenigde Staten onder Regulation S van de Securities Act.

Dit persbericht is geen aanbod tot verkoop of een verzoek of aanbod tot aankoop van enige effecten en is geen aanbod, verzoek of verkoop in enige jurisdictie waarin een dergelijk aanbod, verzoek of verkoop onrechtmatig zou zijn

Over Shelf Drilling

Shelf Drilling is een toonaangevende, internationale aannemer op het gebied van offshore booractiviteiten in ondiep water, en is actief in de levering van apparatuur en het aanbieden van dienstverlening voor booractiviteiten, afronding en herstelwerkzaamheden voor offshore olie- en gasbronnen. Shelf Drilling werd in 2012 opgericht en heeft zichzelf bewezen als toonaangevend in de industrie door middel van haar doelgerichte strategie en nauwe samenwerking met klanten die toonaangevend zijn in de branche. Een deel van de gewone aandelen van Shelf Drilling is genoteerd in de Noorse OTC-lijst

Contactgegevens

Neem voor vragen of opmerkingen a.u.b. contact op met Ian Clark, Shelf Drilling, op +971 4 567 3606.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat "toekomstgerichte verklaringen" die onderhevig zijn aan bepaalde risico's, trends en onzekerheden. Verklaringen die geen historische feiten zijn in het bijzonder kunnen toekomstgerichte verklaringen zijn. Woorden zoals "zouden", "kunnen", "zullen", "anticiperen", "verwachten", "beogen", "plannen", "menen", "streven", "schatten", "overwegen", en vergelijkbare uitdrukkingen wijzen op toekomstgerichte verklaringen. Dergelijke verklaringen zijn geen garanties voor toekomstige prestaties en zijn onderhevig aan risico's en onzekerheden die kunnen leiden tot materiële afwijkingen van daadwerkelijke resultaten, vergeleken met geschatte, uitgedrukte of geïmpliceerde resultaten in deze toekomstgerichte verklaringen. Dergelijke verklaringen omvatten verklaringen over de intentie om nieuwe preferente effecten uit te geven en inkomsten uit de effectenintroductie te gebruiken voor de herfinanciering, het opnieuw aanschaffen en/of afbetalen van een deel van onze bestaande schuldenlast, inclusief in connectie met de eerder aangekondigde aanbesteding van de 8,625% effecten en de 9,500% effecten van het bedrijf en voor de betaling van gerelateerde kosten en uitgaven. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen refereren alleen aan de datum van dit persbericht en het Bedrijf is niet verplicht tot het bijwerken van enige toekomstgerichte verklaringen.

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234