Eerste officiële Post HBO Ondernemen helpt 50+ ZZP-er groeien

Praktijkgerichte HBO opleiding voor ondernemersvaardigheden

UTRECHT – Ondernemen is een vak dat door iedereen te leren is: dat is de gedachte achter de start van de eerste en enige geaccrediteerde Post HBO opleiding Ondernemen van Nederland. Deze richt zich op een aantal ondernemersgroepen, waaronder de 50-plusser. Het percentage Nederlanders boven de 50 jaar dat de stap naar het ondernemerschap zet, groeit ieder jaar namelijk met ruim 10%.  Zij beschikken over veel kennis en ervaring maar worstelen vaak met ondernemersvaardigheden zoals het binnenhalen van klanten, het sturen op cijfers en het toepassen van de nieuwste technieken en programma’s.

De Post HBO opleiding Ondernemen leert mensen in 18 maanden op een praktische manier succesvoller te ondernemen.  Studenten leren in stappenplannen belangrijke ondernemersvaardigheden, van marketing en verkoop tot oplossingsgericht denken en procesmatig managen. De Post HBO opleiding Ondernemen bestaat grotendeels uit studiedagen waarop men samen met andere ondernemers les krijgt en aan projecten werkt. Alle docenten aan de opleiding zijn professionele ervaringsdeskundigen in hun eigen vakgebied.

Voor meer informatie over de Post HBO opleiding Ondernemen kijk op https://www.zakelijksucces.nl/opleidingen/ondernemersopleiding/

Geplaatst in:

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234