Alpine introduceert PartyPlug Pro Natural oordop met lineaire filters

Gehoorbescherming die de muziekkwaliteit behoudt   

Het festivalseizoen is in volle gang. Elk weekend heb je keuze uit line-ups waarvan de ene je hart nog sneller doet kloppen dan de andere. Naast een gezellige tijd hebben met je vrienden, wil je vooral genieten van de muziek. Op een festival loop je gemiddeld al binnen een kwartier risico op gehoorschade. Op zich gemakkelijk op te lossen door oordoppen te dragen. Maar als muziekliefhebber wil je absoluut niet inleveren op de kwaliteit van de muziek. Met de nieuwe Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen hoeft dat ook niet.

De helft van de festival- en concertbezoekers heeft al voor kortere of langere tijd gehoorklachten ervaren. Bijvoorbeeld een piep in de oren. Dat blijkt uit onderzoek* dat Alpine gedurende het vorige festivalseizoen liet uitvoeren. Toch heeft maar 16 procent wel eens oordoppen gedragen op een festival of tijdens een concert. Dit terwijl alle ondervraagden aangeven zich bewust te zijn van de risico’s. Vervorming van de muziek, ook al is het maar heel minimaal, wordt door sommige muziekliefhebbers als reden gegeven. Alpine heeft als specialist de missie om de stap naar hoogwaardige gehoorbescherming zo comfortabel en logisch mogelijk te maken. Daarom hebben we de Alpine PartyPlug Pro Natural ontwikkeld, speciaal voor muziekliefhebbers.

Natuurgetrouwe demping 

Alpine PartyPlug Pro Natural oordoppen met lineaire demping zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens festivals, concerten en uitgaan. Deze lineaire filters dempen op alle toonhoogtes nagenoeg evenveel. Voor muziekliefhebbers moet de muziekkwaliteit immers perfect blijven. Het schadelijke geluid wordt teruggebracht naar een veilig niveau. Alsof de volumeknop wordt teruggedraaid. Dankzij de filters heb je bovendien geen last van een afgesloten gevoel en blijven gesprekken goed verstaanbaar.

Gebruikt door dj’s

Veel dj’s gebruiken Alpine gehoorbescherming en zijn enthousiast over de lineaire filters. Onder meer de dj’s van het platenlabel Mixmash Records. “Mijn Alpine oordoppen dempen hoge en lage tonen evenveel, waardoor de muziekkwaliteit bijzonder natuurgetrouw blijft. Dat is natuurlijk heel belangrijk voor mij”, aldus Mark Villa (16), de jongste dj die ooit op het populaire dancefestival Tomorrowland draaide. Ook Laidback Luke, een van Nederlands meest bekende dj’s uit de dance-scene, draait met Alpine gehoorbescherming met lineaire filters.

Meer genieten van muziek met fijne oordoppen

De oordoppen zijn gemaakt van zacht en flexibel AlpineThermoShape materiaal. Dit vormt zich naar de gehoorgang voor de optimale pasvorm en demping. De oordoppen kunnen probleemloos de hele dag en nacht gedragen worden. Het materiaal bevat geen siliconen. Daardoor irriteert het de gevoelige huid van de oren niet. Alpine oordoppen zijn gemakkelijk te reinigen en gaan lang mee.

Reinigingsspray, koord en etui  

De Alpine PartyPlug Pro Natural wordt standaard geleverd met een handige etui om de oordoppen in te bewaren. Het etui is bovendien gemakkelijk aan een sleutelbos te bevestigen. Daarnaast zit er in elke verpakking een draagkoord. Bevestig de oordoppen aan het koord en hang het om je nek. Ideaal als je de oordoppen even uitdoet. De oordoppen zijn snel en makkelijk schoon te maken met de meegeleverde Alpine Clean reinigingsspray. 

De Alpine PartyPlug Pro Natural in het kort

·         Voorkomt gehoorbeschadiging en een piep in de oren

·         De muziekkwaliteit blijft optimaal, alleen het volume wordt lager

·         Uiterst natuurgetrouwe demping, dankzij de speciale lineaire AlpineAcousticFilters

·         Geen afgesloten gevoel en gesprekken blijven goed verstaanbaar

·         Optimale pasvorm door het zachte AlpineThermoShape materiaal

·         Irriteert de huid niet, dankzij het siliconenvrije materiaal

·         Nauwelijks zichtbaar in het oor

·         Met gratis etui, handig koord en Alpine Clean reinigingsspray (5 ml)

·         Herbruikbaar

Achtergrondinformatie Alpine

Alpine Hearing Protection is opgericht in 1995. Het Nederlandse familiebedrijf is een van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft. Alpine heeft als doel om gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken en zet zich in voor de bewustwording rondom gehoorbeschadiging. Alpine is continu bezig met het verder ontwikkelen van haar assortiment.

De gehoorbeschermers van Alpine worden wereldwijd verkocht in ruim 40 landen. Alle producten zijn officieel getest door officiële keuringsinstanties en hebben de CE-markering. Alpine biedt gehoorbeschermers voor onder meer muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen.

Overige informatie over Alpine PartyPlug Pro Natural

Verkrijgbaar vanaf:        7 augustus 2017

Adviesverkoopprijs:      € 29,95

Verkrijgbaar via:              www.alpine.nl

Facebook:                          Alpine Oordoppen

Instagram:                         alpinehearingprotection 

Twitter:                               @alpinehearing

*Het onderzoek van Alpine Hearing Protection is in juni 2016 uitgevoerd door Peil.nl onder 3.200 inwoners van Nederland met een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Persinformatie – Niet voor publicatie

Wil je hoge resolutie beeldmateriaal of meer informatie over Alpine PartyPlug Pro Natural? Neem dan contact op met Janneke via Janneke@alpine.nl of bel +31(0)346333350.

Alpine

plaats:
Soesterberg
website:
https://www.alpine.nl

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234