ZTE kondigt 5G geïntegreerde oplossing voor bevorderen van 5G commercialisering aan

SHENZHEN, China, 29 juni 2017 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen voor telecommunicatie en zakelijke- en consumententechnologie voor het mobiele internet, kondigde vandaag de beschikbaarheid van de 5G geïntegreerde oplossing aan. Een uitgebreide suite met oplossingen voor 5G draadloze toegang, core-netwerken en bearer-netwerken om exploitanten te helpen bij het versneld uitrollen van het 5G commerciële netwerk.

ZTE's 5G geïntegreerde oplossing, dat gebruik maakt van een volledig Cloud-gebaseerd architectonisch netwerkontwerp, biedt klanten een geïntegreerde 5G netwerkinfrastructuur om innovaties in service- en bedrijfsmodellen te stimuleren en het zal ondersteuning bieden aan de 5G-industrienormen naar mate deze zich ontwikkelen. De introductie van de 5G geïntegreerde oplossing valt samen met het Mobile World Congress Shanghai 2017 dat deze week plaatsvindt.

Het activeren van nieuwe diensten voor zakelijke waarde

De netwerk slicing-functie opgenomen in ZTE's 5G geïntegreerde oplossing ondersteunt meerdere diensten- en toepassingsscenario's en is in staat om afgestemd te worden op een breed scala aan bedrijfsmodellen voor exploitanten en industriële vertikalen. De gesloten-lus applicatieontwikkeling en het operatiesysteem op basis van DevOps vergemakkelijkt een snelle introductie en inzet van de diensten en stelt exploitanten in staat om innovaties op het gebied van diensten alsmede de zakelijke groei te versnellen.

De flexibele Cloud-architectuur van ZTE's 5G geïntegreerde oplossing stelt exploitanten in staat om open netwerken te bouwen met draadloze toegang, core-netwerken en bearer-netwerken, allemaal gebaseerd op een SDN-architectuur, zodat exploitanten door hun activiteiten nieuwe waarde kunnen genereren.

Flexibele architectuur inspireert netwerkwaarde

De toonaangevende 5G RAN-oplossing van ZTE ondersteunt de integratie van alle banden en meerdere toegangsmodi, en bevordert multi-netwerkactiviteiten om afgestemd te worden op een verscheidenheid aan toepassingen op 5G-netwerken. Het Cloud ServCore core-netwerk is gebaseerd op een Cloud-inheemse dienstenarchitectuur, met gebruiker gedefinieerd netwerkfuncties en -mogelijkheden om tegemoet te komen aan de behoeften van ontwikkeling, tests, introducties en voortdurende iteraties. ZTE's 5G Flexhaul bearer-netwerk biedt een flexibel en groot vermogen voor de transmissie met ultra-lage vertraging en SDN-gebaseerde dynamische aanpassing van de netwerkbronnen, die nodig zijn voor flexibele, efficiënte en uniforme toekomstbestendig 5G bearer-netwerken.

Soepele evolutie beschermt investeringswaarde

ZTE's 5G geïntegreerde oplossing vergemakkelijkt de soepele overschakeling van 4G naar 5G om de investeringen van de exploitant in de bestaande netwerken te beschermen. ZTE's toonaangevende Pre5G Massive MIMO-oplossing gebruikt belangrijke 5G-technologieën in bestaande 4G-netwerken en ondersteunt een soepele software-upgrade naar 5G. De toekomstbestendig technologie-architectuur en het universele hardware-platform van Cloud RAN en Cloud Works biedt verdere garantie voor de ondersteuning voor echte 5G-normen, naar mate deze zich ontwikkelen.

Als wereldleider in het onderzoek en de ontwikkeling van het 5G-netwerk, stimuleert ZTE de next-generation netwerkinnovaties waarbij een technologie van wereldklasse gecombineerd wordt met een diepe kennis van de bedrijfsbehoeften van de exploitant. ZTE is toegewijd om toonaangevend te zijn in de ontwikkeling van 5G-technologieën, met inbegrip van innovatieve nieuwe concepten, technologieën en architectuur, in aanvulling op het stimuleren van 5G-commercialisering door middel van uitgebreide validatie en tests. ZTE omarmt partnerschappen en de samenwerkingsverbanden met ontwikkelaars van upstream en downstream technologieën om het begin van het 5G-tijdperk te versnellen.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparatuur, en zakelijke technologie-oplossingen voor consumenten, telecommunicatiemaatschappijen, bedrijven en klanten in de publieke sector. In het kader van ZTE's M-ICT-strategie, zet het bedrijf zich in om klanten geïntegreerde end-to-end innovaties te bieden zodat uitmuntendheid en waarde geleverd kunnen worden wanneer de bedrijfstakken voor telecommunicatie- en informatietechnologieën samenkomen. de producten en diensten van ZTE, dat genoteerd is aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H aandelencode: 0763.HK / A aandelencode: 000063.SZ), worden verkocht aan 500 exploitanten in meer dan 160 landen. ZTE wijdt 10 procent van de jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt deel uit van het UN Global Compact-initiatief. Ga voor meer informatie naar www.zte.com.cn.

Contactpersonen media:


Margrete Ma Mark Lee

ZTE Corporation Cohn & Wolfe

Tel: +86 755 26775207 Tel: +852 36651008

E-mail: ma.gaili@zte.com.cn E-mail: mark.lee@cohnwolfe.com


Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234