Booking.com kondigt finalisten aan voor de Technology Playmaker Awards 2019

AMSTERDAM, January 29, 2019 /PRNewswire/ --

Booking.com eert vrouwen voor bijdrage aan techsector  

Vandaag maakt Booking.com [https://booking.com ], een van 's werelds grootste e-commercebedrijven en een leider in digitale technologie, de finalisten bekend voor de tweede editie van de Booking.com Technology Playmaker Awards. De awards zijn in september 2017 in het leven geroepen om wereldwijd het succes te erkennen en vieren van vrouwen die met behulp van technologie ondernemingen, bedrijfstakken, samenlevingen en de maatschappij als geheel weten te transformeren.

De volledige lijst met informatie over de kandidaten vind je hier: http:// [https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__staging.techplaymakerawards.com_finalists&d=DwMFaQ&c=9wxE0DgWbPxd1HCzjwN8Eaww1--ViDajIU4RXCxgSXE&r=TP2-0nC1BoimSvziV8Myn71BpNNn-v-loYbYVcq-9J4&m=_IRIVXdNGdZWGKgEPhoKFo-IKIHP5Smdd_oFwv05lvE&s=gZmz4J_VB3RiMz3v7rxbEnnUpDmjmfvhYf26JmtfzVA&e= ] techplaymakerawards.com/finalists [https://urldefense.proofpoint.com/v2/url?u=http-3A__techplaymakerawards.com_finalists&d=DwMFaQ&c=9wxE0DgWbPxd1HCzjwN8Eaww1--ViDajIU4RXCxgSXE&r=TP2-0nC1BoimSvziV8Myn71BpNNn-v-loYbYVcq-9J4&m=_IRIVXdNGdZWGKgEPhoKFo-IKIHP5Smdd_oFwv05lvE&s=swblEHdSvwOuke28CohGdYRSkgJ-zrOlx_qd8zdNiqo&e= ]

De finalisten van dit jaar komen uit meer dan 20 landen, inclusief Nederland. Voortbouwend op de awards van 2018, waar alleen nominaties uit Europa werden geaccepteerd, zijn de nominaties dit jaar geopend voor vrouwen over de hele wereld, op alle niveaus in alle technologie- en IT-vakgebieden. De zeven categorieën [http://techplaymakerawards.com/categories ] voor de Booking.com Technology Playmaker Awards 2019 zijn bedoeld om de impact en bijdrage van vrouwen in tech te erkennen in deelgebieden zoals onder andere ondernemerschap, innovatie, impact op de samenleving en leiderschap. De zes individuele winnaars en één winnende onderneming worden bekendgemaakt bij een galadiner in Londen op 13 maart dit jaar. De Technology Playmaker of the Year, die wordt gekozen uit de winnaars van de individuele categorieën, ontvangt EUR10.000 prijzengeld.

Neem voor vragen contact op met Edelman:

nomi.meijs@edelman.com

OVER BOOKING.COM 

Bij Booking.com verbinden we reizigers met de grootste keuze wereldwijd van geweldige plekken om te verblijven. De Booking.com-website en mobiele apps zijn beschikbaar in 43 talen, bieden meer dan 28,8 miljoen gerapporteerde listings, inclusief meer dan 5,7 miljoen vermeldingen van huizen, appartementen en andere unieke accommodaties en dekken meer dan 145.000 bestemmingen in 228 landen en gebieden over de hele wereld. Dagelijks worden er meer dan 1,5 miljoen kamernachten geboekt op ons platform. Dankzij ons klantenserviceteam kunnen klanten Booking.com 24/7 bereiken voor ondersteuning in 43 talen, dag en nacht.

Booking.com B.V. is in 1996 opgericht in Amsterdam en van een kleine Nederlandse startup uitgegroeid tot een van de grootste e-commerce bedrijven ter wereld. Booking.com is onderdeel van Booking Holdings Inc. , Booking.com heeft meer dan 17.000 werknemers, in meer dan 200 kantoren wereldwijd.

Volg ons op Twitter [https://twitter.com/bookingcom ] en Instagram [https://www.instagram.com/bookingcom ], vind ons leuk op Facebook [http://www.facebook.com/bookingcom ], en bezoek onze media room [https://news.booking.com/nl ].

CONTACT: +31(0)20-3010-980

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234