SunPower versterkt haar toonaangevende energie- en productgarantie

SunPower's Volledige Betrouwbaarheidsgarantie waarborgt nóg meer energieproductie in 25 jaar en maximaliseert de waarde van hoge prestaties en betrouwbaarheid voor eindklanten

SAN JOSE, Californië, 28 september 2017 /PRNewswire/ -- SunPower heeft vandaag de lancering bekendgemaakt van de beste garantievoorwaarden in de zonne-industrie. Met deze garantie waarborgt SunPower energieprestatie en productkwaliteit over een periode van 25 jaar, ondanks extreme weersomstandigheden, zeer uiteenlopende temperaturen, veroudering van de zonnepanelen en andere invloeden van buitenaf. Door de nieuwe garantie behoren zonnepanelen uit de SunPower® E- en X-Series tot de veiligste energie-investeringen voor de lange termijn voor bedrijven, huiseigenaren en nutsbedrijven, dankzij de laagste jaarlijkse degradatie binnen de sector. Dat betekent dat SunPower-zonnepanelen na verloop van tijd meer elektriciteit leveren en daarmee dus ook meer besparen.

http://mma.prnewswire.com/media/479475/SunPower_Corp___Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/479475/SunPower_Corp___Logo.jpg]

Omdat SunPower-zonnepanelen zo worden gebouwd dat ze tientallen jaren betrouwbaar functioneren, garandeert het bedrijf nu minimaal 98% energie voor het eerste jaar, gevolgd door een maximale jaarlijkse degradatie van 0,25% de daaropvolgende 24 jaar. Dit resulteert in een ongeëvenaarde 92% vermogen na 25 jaar, in vergelijking met conventionele zonnepanelen die maar 80% na 25 jaar garanderen.

SunPower pionierde in 2012 met de eerste 25 jaar durende gecombineerde Energie- en Productgarantie en staat nog steeds pal achter het vermogen, de betrouwbaarheid en de waarde van haar producten.

"Volgens ons begint de beste garantie met het hebben van het beste product," aldus Tom Werner, President en CEO van SunPower. "Onze bewezen prestatie is gevalideerd door zowel de resultaten van onze klanten, als door uitvoerige veldproeven onder zeer uiteenlopende reële omstandigheden, die de klassieke industriestandaarden overtreffen. SunPower staat pal achter haar producten zodat klanten bij de aanschaf van zonnepanelen met vertrouwen en een gerust hart kunnen kiezen voor SunPower."

In samenwerking met het Nationaal Laboratorium voor Duurzame Energie (National Renewable Energy Laboratory - NREL), het voornaamste nationale laboratorium voor duurzame energie en onderzoek en ontwikkeling naar energie-efficiëntie van het Amerikaanse Ministerie van Energie, heeft SunPower een uiterst betrouwbare methode ontwikkeld voor het berekenen van de degradatiesnelheid van zonnepanelen. Alle zonnepanelen degraderen, maar met verschillende snelheden. Deze methode werd gedurende 8 jaar toegepast op de energieprestatiedata van 264 SunPower-zonnesystemen die over de hele wereld op verschillende locaties in bedrijf zijn. Daaruit bleek dat SunPower-zonnepanelen minder dan 0,25% per jaar degraderen. Dat is 50% minder dan de jaarlijkse degradatiesnelheid van conventionele zonnepanelen.

Met een langetermijninvestering als zonne-energie, verkort een efficiënt en betrouwbaar product dat wordt ondersteund door de beste garantie, de terugverdientijd en voorziet in een aantrekkelijk aanbod en gemoedsrust voor klanten, partners en financiers.

In tegenstelling tot de garanties van conventionele zonnepanelen, die meestal alleen de panelen zelf dekken, is in SunPower's volledige betrouwbaarheidsgarantie ook de benodigde service begrepen voor de reparatie of vervanging van defecte onderdelen als de panelen worden geïnstalleerd door een van SunPower's geautoriseerde installateurs wereldwijd.

SunPower's Volledige Betrouwbaarheidsgarantie is met ingang van 1 juli 2017 van kracht en is beschikbaar voor alle klanten met zonnepanelen uit de SunPower E- and X-Series. Over SunPower

Als één van 's werelds meest innovatieve en duurzame energiebedrijven, voorziet SunPower een uiteenlopende groep klanten van complete oplossingen en services op het gebied van zonne-energie. Residentiële klanten, bedrijven, overheden, scholen en nutsbedrijven over de hele wereld vertrouwen op SunPower's meer dan 30 jaar ervaring. Vanaf de eerste inwerkingstelling levert SunPower maximale waarde en uitmuntende prestaties gedurende de gehele levensduur van ieder zonne-systeem. SunPower, met de hoofdvestiging in Silicon Valley, heeft toegewijde en klantgerichte medewerkers in dienst in Afrika, Azië, Australië, Europa en Noord- en Zuid-Amerika. Kijk voor meer informatie over hoe SunPower de manier verandert waarop onze wereld van stroom wordt voorzien op www.sunpower.com [http://www.sunpower.com/].

©2017 SunPower Corporation. Alle rechten voorbehouden. SUNPOWER, het SUNPOWER-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SunPower Corporation in de Verenigde Staten en in andere landen.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/479475/SunPower_Corp___Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/479475/SunPower_Corp___Logo.jpg]

CONTACT: Rachel Platis, SunPower, rachel.platis@sunpower.com, +1-512-735-0768; of Amy Smith, SunPower, amy.smith@sunpower.com, +1-408-457-2718

Web site: http://newsroom.sunpower.com/ https://www.sunpower.com/ http://www.sunpowercorp.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234