The Association of Change Management Professionals organiseert een Europese conferentie in Amsterdam

De internationale organisatie gaat door met "Leading the Way Change Works", op 16-17 november.

ORLANDO, Florida, 28 juli 2017 /PRNewswire/ -- The Association of Change Management Professionals (ACMP) brengt honderden beoefenaars en invloedrijke mensen op het gebied van verandermanagement bijeen tijdens de Change Management Regional Conference - Europe dit najaar. ACMP blijft actief in "Leading the Way Change Works" door een conferentie te organiseren die is ontworpen om de expertise van deelnemers te vergroten en het vakgebied wereldwijd uit te breiden.

Tijdens het evenement leren deelnemers over de laatste trends binnen het verandermanagement, krijgen zij training in een hands-on omgeving en hebben zij contact met prominente brancheleiders. ACMP is vertegenwoordigd in meer dan 30 landen, en Regional Conference - Europe is gericht op het stimuleren van een diepgaandere discussie tussen leden en mensen die geïnteresseerd zijn in het beroep.

"ACMP erkent de noodzaak voor blijvende educatie voor veranderspecialisten, en de uitbreiding van het congresaanbod in het buitenland ondersteunt de groei van de branche en versterkt de professionele normen", zei de vicepresident van ACMP Roxanne Brown. "In de huidige economie heeft technologie gezorgd voor een verandering in de werkwijze van bedrijven, zowel intern als extern, en toch kunnen verandermanagers die menselijke communicatie en menselijke verbindingen overbruggen voor iedereen. Beoefenaars die het congres bijwonen leren nieuwe vaardigheden om de zakelijke gemeenschap beter te kunnen bedienen."

De internationaal erkende beoefenaar en auteur van verandermanagement Luc Galoppin is een van de twee hoofdsprekers. Galoppin zal bespreken hoe het gebruik en de samenwerking binnen de gemeenschap zorgen voor succes in de veranderende digitale economie wereldwijd. De slotspreker Kevin Murray is een communicatie-expert met 40 jaar ervaring en een succesvolle auteur. Murray zal laten zien hoe de beste managers werknemers inspireren om fantastische resultaten te behalen.

Dit is het eerste jaar waarin ACMP drie Regionale Conferenties organiseert, hetgeen de interne evolutie van de branche laten zien. Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de Regional Conference - Europe van ACMP op haar website [http://www.acmpconference.com/europe].

Over The Association of Change Management Professionals (ACMP)

The Association of Change Management Professionals [https://www.acmpglobal.org/] (ACMP) werd opgericht in 2011 en is een onafhankelijke, professionele brancheorganisatie voor het veranderingsmanagement, en de belangrijkste bron voor toegang tot professionele educatie, informatie en netwerken. Haar 3000 leden bevinden zich over de hele wereld en vertegenwoordigen meerdere branches, zoals bankieren, bouw, technologie en meer. IN 2014 lanceerde ACMP de eerste, wereldwijde standaard in het verandermanagement, en in 2016 creëerden zij de professionele standaard - The Certified Change Management Professional (CCMP(TM)). Het jaarlijkse congres wordt gezien als het meest prominente evenement in de branche en stimuleert hoger onderwijs voor internationale invloedrijke personen en beoefenaars


Contactpersoon: Mary Hillyer Peelen

407.617.0604

MHP@peelenprandcomm.com


PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234