/C O R R E C T I O N -- Thasos Group/

In het persbericht brengt het data intelligence-bedrijf Thasos hoognodige transparantie in verkeersstromen van winkelend publiek in haar Winkelcentrum REIT-onderzoeksrapport over het tweede kwartaal van 2017, gepubliceerd op 26 juli 2017 door Thasos Group via PR Newswire. Wij zijn er door het bedrijf op gewezen dat de laatste zin in de vierde paragraaf dient te luiden: "Kleine en grote winkelcentra met supermarkten en winkels met consumptiegoederen presteren 5% beter." in plaats van "Kleine en grote winkelcentra met supermarkten en winkels met consumptiegoederen onderpresteren met 5%." zoals aanvankelijk per abuis is gepubliceerd. Hieronder het volledige, gecorrigeerde persbericht:

Data intelligence-bedrijf Thasos brengt hoognodige transparantie in verkeersstromen van winkelend publiek in haar Mall REIT-onderzoeksrapport over Q2 2017

Gebaseerd op verkeersstromen behoren GGP, Simon Property Group en Taubman Centers tot de vijf slechtst presterende REITʹs

NEW YORK, 28 juli 2017 /PRNewswire/ -- Thasos Group is een onderneming op het gebied van alternatieve data intelligence dat locatiegegevens van mobiele telefoons wereldwijd omzet naar realtime, objectieve en praktische inzichten. Het bedrijf heeft vandaag haar Winkelcentrum REIT-onderzoeksrapport over het tweede kwartaal van 2017 gepubliceerd om hoognodige transparantie te brengen in de verkeersstromen van winkelend publiek. Download het onderzoek HIER [http://hier/] (www.thasosgroup.com [http://www.thasosgroup.com/]).

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/539500/Thasos_Group_Logo.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/539500/Thasos_Group_Logo.jpg]

Gebaseerd op de grootste databank met locatiegegevens na Google en Apple, en met weinig demografische vertekening, verschaft het Thasos-platform een uitstekend inzicht in voetgangersbewegingen in winkelcentra gedurende de dag, iedere dag, en heeft een dekking van bijna 100 procent van winkelcentrumbezit in de Verenigde Staten. Om de nauwkeurigheid van de Thasos-data te kwantificeren, heeft het bedrijf de jaar-over-jaar groei van de vergelijkbare winkelomzet en -transacties voor het eerste kwartaal van 2017 voorspeld voor publiekstrekkende winkelcentra, waaronder Macy's, Nordstrom, Dillard's en Sears. De voorspellingen kwamen met een marge van gemiddeld 0,7 procent overeen met de daadwerkelijke resultaten.

Met de versnellende groei van e-commerce en het onzekere lot van fysieke winkels, is er de laatste maanden veel speculatie over voetgangersbewegingen naar winkelcentra. Maar door het gebrek aan door REITʹs ingezette sensoren om bezoekers van hun eigendommen te tellen, zijn er weinig nauwkeurige gegevens beschikbaar over de verkeersstromen van winkelend publiek. Veel REITʹs tellen alleen de bezoekers van een klein aantal winkelcentra - soms maar van één winkelcentrum - en gebruiken deze bezoekerstrends als een indicatie van de prestatie van hun winkelcentra door het hele land. Thasos daarentegen monitort het voetgangersverkeer op bijna ieder bezit van elke van de top 30 REITʹs naar beurswaarde.

Enkele onderzoeksresultaten:


-- De meeste REITʹs die winkelcentra exploiteren die door Green Street
Advisors worden geclassificeerd als hoogwaardige kwaliteit Klasse A
hebben een negatieve jaar-over-jaar groei in voetgangersverkeer op een
doorlopende kwartaalbasis tot en met mei 2017.
-- De grootste en meest prestigieuze winkelcentrumexploitanten hebben de
grootste krimp in jaar-over-jaar groei per kwartaal in verkeer:

-- Simon Property Group (SPG) (-5.4%)
-- General Growth Partners (GGP) (-5.7%)
-- Taubman Centers (TCO) (-6.2%).
-- Hightechwinkels zoals Apple, Microsoft, en Tesla hebben geen effect op
het teruglopende verkeer.
-- Winkelcentra met publiekstrekkende restaurant zoals Cheesecake Factory
en P.F. Chang's onderpresteren met 3.5%.
-- Winkelcentra met luxe, publiekstrekkende warenhuizen als Nordstrom en
Macy's onderpresteren met 3%.
-- Kleine en grote winkelcentra met supermarkten en winkels met
consumptiegoederen presteren 5% beter.

VOETVERKEER

REITʹs met meer dan $ 3 miljard aan beurswaarde.
------------------------------------------------


Top 5 Best Presterende REITʹs Jaar-over-jaar voetverkeer per kwartaal t/m mei 2017
----------------------------- -----------------------------------------------------

1. Brixmor Property Group (BRX) 2,8%

2. Regency Centers Corporation (REG) 2,7%

3. Kimco Realty (KIM) 0,9%

4. Federal Realty Investment Trust (FRT) 0,6%

5. Dillard's Capital Trust (DDT) -0,5%

Top 5 Slechtst Presterende REITʹs
---------------------------------

1. Taubman Centers (TCO) -6,2%

2. General Growth Properties (GGP) -5,7%

3. Simon Property Group (SPG) -5,4%

4. Weingarten Realty (WRI) -2,3%

5. Macerich (MAC) -0,7%


"Zoals onze analyse laat zien, hangt nauwkeurig voetgangersverkeer in hoge mate samen met de vergelijkbare winkelomzetcijfers," aldus Greg Skibiski, CEO van Thasos. "Daarom is het verrassend dat de meeste grote REITʹs binnen de sector niet beschikken over deze data, die niet alleen waardevol zijn voor het voorspellen van de verkoop, maar ook voor het meten van de effectiviteit van reclame, het berekenen van omrekeningskoersen en uiteindelijk voor het verschaffen van inzicht aan investeerders. De laatste drie jaar heeft Thasos realtime informatie geleverd over bijna iedere sector gebaseerd op gegevens als klantbezoeken, consumentenleveringen, luchtvaartpassagiers, ziekenhuispatiënten, gewerkte productie-uren en meer. En nu zijn wij zeer verheugd om de hoognodige transparantie te kunnen brengen in een van oudsher ongrijpbare maar fundamentele REIT-metriek."

Over Thasos Group

Thasos Group is een alternatief data intelligence-platform dat realtime locatiegegevens van mobiele telefoons omzet naar objectieve en praktische inzichten in de prestatie van ondernemingen, markten en economieën wereldwijd. Het bedrijf, in 2011 opgericht aan de MIT, is commercieel succesvol met bijna 25 hedgefundklanten en producten op het gebied van schaalbare informatie die de laatste drie jaar waarde hebben gegenereerd. Thasos' management, investeerders en adviseurs behoren tot de top van datawetenschappers, hedgefundmanagers en academici, waaronder medeoprichter van PDT Ken Nickerson, oprichter van Acadian Asset Management Gary Bergstrom, voormalig Chief Risk Officer van D.E. Shaw Peter Bernard, medeoprichter van het MIT-Medialab Alex "Sandy" Pentland, en Andrew Lo, Directeur van het Laboratory for Financial Engineering op de MIT Sloan School of Management. Thasos heeft een unieke positie in de alternatieve data-ruimte door het samenvoegen, valideren, normaliseren en analyseren van de grootste verzameling hoogwaardige locatiegegevens van mobiele telefoons na Google en Apple.

Kijk voor meer informatie over Thasos Group op thasosgroup.com [http://thasosgroup.com/].

Mediacontact

Michael Kingsley
Forefront Communications
+1 914-522-9471
michael@forefrontcomms.com [mailto:michael@forefrontcomms.com]

Web site: http://thasosgroup.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234