Mindtree: bevordering tot status van zakenpartner in Adobe Solution Partnerprogramma

WARREN, New Jersey en BANGALORE, July 28, 2017 /PRNewswire/ --

Uitgebreide samenwerking voor de levering van gepersonaliseerde digitale ervaringen 

  

Mindtree [https://www.mindtree.com ], een mondiaal bedrijf op het gebied van digitale transformatie- en technologiediensten, heeft vandaag haar bevordering tot Zakenpartner binnen het Adobe Solution Partnerprogramma bekendgemaakt. Dit weerspiegelt Mindtree's specialisatie in Adobe Experience Manager, onderdeel van Adobe Experience Cloud, en haar duurzame focus op het leveren van een uitgebreid aanbod aan haar klanten, waarbij het gebruikmaakt van Adobe Experience Cloud voor de transformatie van de klantervaring.

(Logo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203 )

Door deze nauwere samenwerking kunnen ondernemingen Adobe Experience Cloud inzetten en zo profiteren van Mindtree's sterke domeinkennis en de integratie van legacy back-end-systemen met geavanceerde front-end-technologieën. Daardoor kunnen klantervaringssystemen razendsnel worden ingezet terwijl de bedrijfssystemen van de kernactiviteiten worden geoptimaliseerd met een API First-benadering. Bovendien leveren Mindtree's frameworks en versnellers voor het managen van digitale marketingactiviteiten in een agile-fabrieksmodel gepersonaliseerde ervaringen en een snelle marktintroductietijd voor concurrentiekracht.

"Klantervaring is het nieuwe slagveld voor bedrijven die zoeken naar een concurrentievoordeel voor het aantrekken en behouden van hoogwaardige klanten," aldus Paul Gottsegen, Executive Vice President, Chief Marketing and Strategy Officer, Hoofd van - Mindtree in de Amerika's. "Door de uitbreiding van onze samenwerking met Adobe, kunnen onze digitale experts de kracht van Adobe Experience Cloud ontketenen ten behoeve van onze klanten."

"Bij de Avis Budget Group staan de klanten centraal bij alles wat we doen en we moeten ons doorontwikkelen om gelijke tred te houden met hoe onze klanten researchen en boeken. Er is een omslag geweest. Klanten maken niet langer een digitale reis, zij zijn op reis in een digitale wereld, waarin zij personalisatie, een snelle respons en een gemak van zakendoen verwachten door alle digitale kanalen," aldus Neal Zamore, Senior Vice President, Global Digital Customer Experience van Avis Budget Group. "Daarom zijn wij gaan samenwerken met Adobe en Mindtree voor de creatie van een nieuw digitaal platform om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om deze te overtreffen."

"Wij zijn verheugd dat Mindtree de status van Zakenpartner binnen het Adobe Solution Partnerprogramma heeft verdiend," aldus Jay Dettling, Vice President van Global Partners, Adobe. "Mindtree heeft een rijk verleden in digitale transformatie en ervaring met het leveren van gepersonaliseerde digitale ervaringen aan gerenommeerde organisaties in een gecompliceerd multiplatform-landschap."

Nuttige links: Bekijk de video [http://www.mindtree.com/about-us/clients-speak/matthew-pritchard ]: GSK maakt gebruik van Mindtree's expertise voor de maximalisatie van haar digitale engagement  Download ons e-boek [http://possible.mindtree.com/CEPLP.html ]: Transformeer klantenbinding met CEP Lees [https://www.mindtree.com/about-us/alliances/adobe ]: Mogelijkheden van Mindtree in Adobe Experience Cloud

Over Mindtree   

Mindtree [NSE: MINDTREE] levert digitale transformatie- en technologiediensten, van idee tot uitvoering, waarmee Global 2000-klanten de concurrentie kunnen overtreffen. 'Born digital' biedt Mindtree een agile, collaboratieve aanpak voor het creëren van maatwerkoplossingen door de hele digitale waardeketen. Tegelijkertijd helpt onze diepgaande expertise op het gebied van infrastructuur en applicatiebeheer uw IT te optimaliseren tot een strategisch bezit. Of uw bedrijf nu differentiatie nodig heeft, of dat u uw bedrijfsfuncties wil heruitvinden, of een snellere omzetgroei wilt realiseren, wij helpen u om dat te bereiken.

Kijk voor meer informatie op http://www.mindtree.com.

Over Adobe Experience Cloud  

Adobe Experience Cloud is een uitgebreid pakket met clouddiensten dat is ontworpen om bedrijven alles te geven wat ze nodig hebben voor de levering van uitstekende klantervaringen. Bestaande uit Adobe Marketing Cloud, Adobe Advertising Cloud en Adobe Analytics Cloud, is Experience Cloud gebouwd op het Adobe Cloud Platform en geïntegreerd met Adobe Creative Cloud en Document Cloud. Gebruikmakend van Adobe Sensei's mogelijkheden op het gebied van machinaal leren en kunstmatige intelligentie, combineert Adobe Experience Cloud solutions van wereldklasse, een compleet omvangrijk platform, uitgebreide data- en contentsystemen, en een robuust partner-ecosysteem dat een ongeëvenaarde expertise biedt als het gaat om de levering van ervaring.Mediacontacten:
India
Ankita Dubey
Mindtree
+91-7899169001
ankita.dubey@mindtree.com


Verenigde Staten
Erik Arvidson
Matter Communications
+1-978-518-4542
earvidson@matternow.com


Europa
Imogen Nation
Hotwire
+44-20-7608-4675
imogen.nation@hotwirepr.com


 Photo:
http://photos.prnewswire.com/prnh/20140416/681203
PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234