ZTE wint Beste Mobiele Diensten voor Verbonden Wonen tijdens het Asia Award door zijn ATG Air Breedband Oplossing

SHENZHEN, China, 28 juni 2019 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een leidende provider in telecommunicatie-, bedrijfs-, en consumententechnologie oplossingen voor het mobiele internet, heeft vandaag aangekondigd dat ZTE de Beste Mobiele Diensten voor Verbonden Wonen heeft gewonnen tijdens het Asia Award op het Mobile World Congress (MWC) Shanghai 2019, door zijn Air to Ground (ATG) Air Broadband Oplossing.

https://mma.prnewswire.com/media/930583/ZTE_Award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/930583/ZTE_Award.jpg]

ZTE's Air to Ground (ATG) maakt gebruik van de volwassen landelijke mobiele communicatie technologie om een driedimensionaal ground-to-air breedband dekkingsnetwerk op te zetten, wat on-board entertainment, on-board office, aangepaste diensten en extensieve industriële toepassingsdiensten levert. De ATG oplossingen van ZTE ondersteunen een ultrasnelle snelheid van 1200 km/uur met een dekkingsradius van 300km, zodat gebruikers van stabiele en hogesnelheid ervaringen door het luchtruim kunnen genieten.

ZTE is sinds 2009 in het gebied van ATG binnengestapt. Door zijn accumulatie van landelijke communicatietechnologieën, heeft ZTE een serie knelpunten kunnen overwinnen, zoals toepassingen in speciale scenario's, speciale zonedekking en landelijke netwerkinterferentie.

ZTE heeft al sinds jaren de leiding op het gebied van ATG. In 2009 heeft ZTE het eerste 3G ATG netwerk ontwikkeld. In 2014 had ZTE de leiding tijdens de eerste LTE ATG proeftest in de industrie met Air China, en opende twee commerciële luchtwegen. In 2017 is met succes het eerste vliegtuig geëquipeerd met algemene 4G air-to-ground golflengte gelanceerd. Nu richt ZTE zich volledig op het ontwikkelen en onderzoeken van een 5G ATG oplossing, om in de lucht een 5G ervaring te kunnen leveren.

Over ZTE

ZTE is een provider van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparaten en bedrijfstechnologie oplossingen voor consumenten, vervoersdiensten, bedrijven en klanten uit de publieke sector. Als onderdeel van de strategie van ZTE, is het bedrijf betrokken bij het bieden van end-to-end innovaties aan zijn klanten om excellentie en waarde te leveren in een tijdperk waar de telecommunicatie- en informatietechnologiesectoren bijeenkomen. De producten en diensten van ZTE, beursgenoteerd in Hong Kong en Shenzhen (H share stock code: 0763.HK / A share stock code: 000063.SZ), worden aan meer dan 500 operators in meer dan 160 landen verkocht. ZTE legt 10 procent van zijn jaarlijkse winst vast voor onderzoek en ontwikkeling en speelt een toonaangevende rol in internationale normalisatieorganisaties. ZTE is betrokken bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en is lid van het UN Global Compact. Bezoek voor meer informatie www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Media Contacten:

Margaret Ma ZTE Corporation Tel: +86 755 26775189 Email: ma.gaili@zte.com.cn [mailto:ma.gaili@zte.com.cn]

Photo - https://mma.prnewswire.com/media/930583/ZTE_Award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/930583/ZTE_Award.jpg]

Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234