Xiamen Airlines introduceert non-stop route Xiamen-Los Angeles

XIAMEN, China en LOS ANGELES, 28 juni 2017 /PRNewswire/ -- Op 27 juni kondigde Xiamen Airlines de formele lancering aan van de route Xiamen-Los Angeles, de derde Amerikaanse route, na Xiamen-Shenzhen-Seattle en Fuzhou-New York. Met het openen van deze route voert Xiamen Airlines nu tien vluchten per week uit tussen de Chinese Fujian-provincie en de VS, waardoor een comfortabele luchtbrug wordt gecreëerd, waarmee de economische banden en handelsconnecties worden versterkt, en de culturele uitwisseling tussen de VS en China wordt gestimuleerd.

http://mma.prnewswire.com/media/526483/Xiamen_Airlines_Xiamen_LA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/526483/Xiamen_Airlines_Xiamen_LA.jpg]

Met de doorlopende uitbreiding van internationale en transcontinentale routes in de afgelopen jaren is Xiamen Airlines hard op weg een grote speler op de wereldmarkt te worden. Los Angeles wordt door vele sportfans gezien als het centrum van de wereld voor basketbal. Op 18 juni ging Xiamen Airlines een strategisch partnerschap aan met de Yao Foundation in Beijing, waarbij de twee zullen samenwerken aan het Egret Dreams-merk voor publieke dienstverlening. Zo kunnen Chinese en Amerikaanse jongeren die van sport houden hun dromen nog beter waarmaken. In Los Angeles is de maatschappij ook een partnerschap aangegaan met de Boys & Girls Clubs of America, en de China Enterprise Council, ter ondersteuning van de "Discover China"-reis in 2017 voor lokale jongeren, om campagnes voor publieke dienstverlening en evenementen in China en de VS te promoten, en om nieuwe samenwerkingsverbanden mogelijk te maken.

Xiamen Airlines zal de nieuwe route met een Boeing 787-9 Dreamliner uitvoeren. De vlucht MF829 vertrekt iedere dinsdag-, donderdag-, en zondagavond om 20.00 vanuit Xiamen, en komt dezelfde dag om 18.00 aan in Los Angeles. De vlucht MF830 vertrekt iedere maandag-, woensdag- en vrijdagnacht om 00.15 en komt om 5.30 de volgende dag aan in Xiamen (alle tijden zijn lokale tijden).

Los Angeles is de vierde bestemming van Xiamen Airlines in Noord-Amerika. Passagiers kunnen nu non-stop vliegen naar Los Angeles, Seattle, Vancouver en New York, en ze kunnen gebruikmaken van een naadloze overstap naar 74 bestemmingen in Noord-Amerika met de partners van de maatschappij. Xiamen Airlines blijft haar partnernetwerk en het aantal overstapbestemmingen uitbreiden. Om de overstap in Xiamen sneller en comfortabeler te maken heeft Xiamen Airlines meerdere overstapdiensten geïntroduceerd, waaronder hotelovernachtingen, gratis transitlounges en bagage doorlabelen, in haar onafhankelijk geopereerde T3-terminal in de luchthaven van Xiamen.

Na de opening van de route Xiamen-Los Angeles, zal Xiamen Airlines haar wereldwijde uitbreiding verder versnellen. De maatschappij zal in december van dit jaar de route Los Angeles-Qingdao-Xiamen lanceren, waarmee het netwerk voor Los Angeles verder wordt uitgebreid.

Foto - http://mma.prnewswire.com/media/526483/Xiamen_Airlines_Xiamen_LA.jpg [http://mma.prnewswire.com/media/526483/Xiamen_Airlines_Xiamen_LA.jpg]

CONTACT: CONTACTPERSOON: Qiu Dapeng, +86-592-5739949, pressoffice@xiamenair.com

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234