ReadSpeaker verenigt Voiceware, Neospeech, VoiceText en rSpeak onder één merk en versterkt zo haar positie als koploper in tekst-naar-spraak

HUIS TER HEIDE, Nederland, Feb. 28, 2019 /PRNewswire/ -- In juli 2017 nam het beursgenoteerde HOYA ReadSpeaker [http://www.readspeaker.com/nl] over. Om haar inzet en geloof in de steeds belangrijker wordende wereld van spraaktechnologie tot uitdrukking te laten komen, heeft HOYA al haar bestaande bedrijven samengevoegd onder het merk ReadSpeaker. Het omvat daarmee de merken ReadSpeaker, rSpeak, Voiceware, VoiceText en NeoSpeech. Door deze samenvoeging heeft HOYA's ReadSpeaker de technologie, de expertise en de teams om een complete oplossing met stemmen van de hoogste kwaliteit te bieden voor haar klanten.

https://mma.prnewswire.com/media/827887/ReadSpeaker_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/827887/ReadSpeaker_Logo.jpg]

Deze unieke combinatie van technologieën maakt het voor de ReadSpeaker ontwikkelteams mogelijk om tientallen jaren ervaring te delen en text to speech (TTS) stemmen van wereldklasse te ontwikkelen gebaseerd op de nieuwste generatie Deep Neural Network Network (DNN) en kunstmatige intelligentie (AI) technologieën.

ReadSpeaker biedt nu nóg meer oplossingen met stemmen van de hoogste kwaliteit en uitstekende klantondersteuning.

Trots kunnen we zeggen: ReadSpeaker is 'Pioneering Voice Technology'.

Over ReadSpeaker www.readspeaker.com/nl [http://www.readspeaker.com/nl]

ReadSpeaker is een wereldwijde tekst-naar-spraakspecialist en biedt tientallen talen en levensechte stemmen. Door de inzet van zelf ontwikkelde, toonaangevende technologie behoren deze synthetische stemmen tot de meest natuurlijke op de markt. Met behulp van de nieuwste generatie Deep Neural Network Network (DNN) technologie garandeert ReadSpeaker de hoogst haalbare kwaliteit. ReadSpeaker, een dochterbedrijf van de Memory Disk Division (MD) van het HOYA concern, is gevestigd in 15 landen en levert aan meer dan 10.000 klanten in 65 landen zowel SaaS- als licentieproducten, waarvoor alle state-of-the-art technologieën van HOYA (NeoSpeech, Voiceware, VoiceText en rSpeak) worden ingezet. Een breed scala aan volledige TTS-oplossingen voor verschillende kanalen, platformen en apparaten in meerdere industrieën en sectoren waarmee ReadSpeaker bedrijven en organisaties een stem biedt voor on- en offline content, embedded-, server- en desktopoplossingen, spraakproductie en meer. Met meer dan 20 jaar ervaring loopt het team van ReadSpeaker experts voorop in tekst-naar-spraak. ReadSpeaker: Pioneering Voice Technology.

www.readspeaker.com/nl [http://www.readspeaker.com/nl] roy.lindemann@readspeaker.com [mailto:roy.lindemann@readspeaker.com] Logo: https://mma.prnewswire.com/media/827887/ReadSpeaker_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/827887/ReadSpeaker_Logo.jpg]

CONTACT: +33-(0)1-58-62-20-93

Web site: http://www.readspeaker.com//

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234