Mindtree genoemd als marktleider in digitale bedrijfsoplossingen- en diensten door ISG

Bedrijf erkend voor disruptieve benadering van ontwerp van op denken gebaseerd advies, automatiseringsexpertise en diep klantengagement

WARREN, New Jersey en BANGALORE, India, 28 januari 2020 /PRNewswire/ -- Mindtree, een toonaangevend bedrijf op het gebied van technologiediensten en digitale transformatie, heeft vandaag bekendgemaakt dat het in de Verenigde Staten (VS) is erkend als marktleider in digitale bedrijfsoplossingen door Information Services Group (ISG), een toonaangevend mondiaal onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie.

https://mma.prnewswire.com/media/1004066/Mindtree_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1004066/Mindtree_Logo.jpg]

Volgens het ISG Provider Lens(TM) Digitale Bedrijfsoplossingen- en Diensten Rapport voor de VS, bevond Mindtree zich onder de toonaangevende leveranciers van Digitale Ruggengraat Beheerde Diensten (Middensegment) en Levenscyclusdiensten Digitale Producten (Middensegment).

"Voor iedere onderneming is klantervaring een prominent discussiepunt," aldus Jan Erik Aase, Directeur en Global Leader van ISG Provider Lens Research. "Door toonaangevende verkopers te gebruiken om klantgedragingen te begrijpen, kunnen leidende ondernemingen interacties ontwerpen die de klantbeslissing om een merk aan te schaffen of om zich aan een merk te verbinden beïnvloeden."

Het ISG-rapport merkte op dat Mindtree "voor het leveren van een gestroomlijnde digitale ruggengraat slimme diensten, gebaseerd op robuuste instrumenten, waaronder AI en analytica" aanbiedt.

"Door sterke bekwaamheid in het begrijpen van de problemen waar onze klanten mee te maken hebben, ondersteund door onze diepe expertise in het toepassen van digitale technologieën om die problemen op te lossen, kunnen wij betekenisvolle bedrijfsresultaten leveren voor onze klanten," aldus Sreedhar Bhagavatheeswaran, Senior Vicepresident en Global Head of Digital Business bij Mindtree. "Deze erkenning van ISG laat zien dat Mindtree's diepe investering in klantrelaties en samenwerkingsinspanningen echt onderscheidend is in de markt."

Het ISG Provider Lens(TM) Digitale Bedrijfsoplossingen- en Diensten Rapport voor de VS schetst de vaardigheden van 39 providers in 7 verschillende kwadranten. Deze serie rapporten haalt inzichten in dienstverleningsvaardigheden uit gerichte onderzoeken, briefings, interviews met providers, input van ISG-adviseurs, ISG-benchmarkinggegevens, en data uit de ISG Contracts Knowledgebase(TM) en ISG Engagement Database(TM). De serie is een aanvulling op ISG Provider Lens Archetyperapporten, die een unieke beoordeling van providers leveren vanuit het perspectief van specifieke typen kopers.

Kijk hier [https://www.mindtree.com/about/awards-recognitions/mindtree-named-leader-us-isg-provider-lenstm-quadrant-report-digital-business-solutions-and-service] voor het volledige rapport.

Over ISG

ISG (Information Services Group) is een toonaangevend mondiaal onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van technologie. Als betrouwbare zakelijke partner voor meer dan 700 cliënten, waarvan er meer dan 70 behoren tot de top 100-ondernemingen ter wereld, helpt ISG ondernemingen, overheidsorganisaties, dienstverleners en technologieleveranciers met het realiseren van operationele uitmuntendheid en snellere groei. ISG is gespecialiseerd in diensten op het gebied van digitale transformatie, waaronder automatiserings-, cloud- en gegevensanalyse; sourcingadvies; diensten op het gebied van governance- en risicobeheer; diensten op het gebied van netwerkdragers; strategie- en operationeel ontwerp; verandermanagement; markt- en technologieonderzoek en -analyse. Bij het in 2006 opgerichte en in Stamford in de Amerikaanse staat Connecticut gevestigde ISG, zijn meer dan 1.300 digital-ready professionals in dienst, die actief zijn in meer dan 20 landen. Dit mondiale team staat bekend om zijn innovatieve denkwijze, marktinvloed, diepgaande sector- en technologische kennis, alsmede onderzoeks- en analytische capaciteiten van topkwaliteit die op de meest uitgebreide marktgegevens van de sector gebaseerd zijn. Kijk voor meer informatie op www.isg-one.com [http://www.isg-one.com/].

Over Mindtree

Mindtree (NSE: MINDTREE) is een mondiaal technologie consultancy- en dienstenbedrijf, dat bedrijven helpt om schaal en flexibiliteit bij elkaar te brengen voor het behalen van concurrentievoordeel. 'Born digital' in 1999 en nu een bedrijf van de Larsen & Toubro Group, past Mindtree haar diepe domeinkennis toe in meer dan 300 zakelijke klantcontracten voor het afbreken van silo's, het verduidelijken van digitale complexiteit en het sneller naar de markt brengen van nieuwe initiatieven. Wij stellen IT in staat te bewegen op zakelijke snelheid en maken daarbij gebruik van opkomende technologieën en de efficiënties van Continuous Delivery voor het aansporen van bedrijfsinnovatie. We zijn actief in 18 landen en meer dan 40 vestigingen over de hele wereld en worden consequent aangemerkt als een van de beste werkgevers, dagelijks belichaamd door onze winnende cultuur die bestaat uit 21.000 ondernemende, samenwerkende en toegewijde "Mindtree Minds".

Alle genoemde product- en bedrijfsnamen kunnen handelsmerken zijn van hun geregistreerde eigenaars.

Neem voor meer informatie contact op met:

INDIA Swetha Ganesan Mindtree Ltd +91-9789061981 Swetha.Ganesan@mindtree.com [mailto:Swetha.Ganesan@mindtree.com] VERENIGDE STATEN Erik Arvidson Matter +1-978-518-4542 mindtree@matternow.com [mailto:mindtree@matternow.com] EUROPA Edward Stevenson Hotwire +44-783-459-7877 Edward.Stevenson@hotwireglobal.com [mailto:Edward.Stevenson@hotwireglobal.com]

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1004066/Mindtree_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/1004066/Mindtree_Logo.jpg]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234