Hydroid erkent Koninklijke Marine als Erkend REMUS Servicecentrum

Het in Nederland gevestigde servicecentrum biedt de marine plaatselijke ondersteuning

POCASSET, Massachusetts, 27 september 2018 /PRNewswire/ -- Hydroid, Inc., een dochteronderneming van Kongsberg Maritime en een toonaangevende fabrikant van autonome onderwatervoertuigen (AOV's), kondigde vandaag aan dat het de Afdeling voor sensor & wapensystemen van de Directie Materiële Instandhouding van de Koninklijke Marine heeft erkend als Erkend REMUS Servicecentrum. Op 12 september 2018 presenteerde Hydroid de Directie officieel met een plaquette als erkenning van haar streven naar uitmuntendheid in AOV-dienstverlening en -technische expertise.

https://mma.prnewswire.com/media/750502/Hydroid_SVP_presents_certificate.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/750502/Hydroid_SVP_presents_certificate.jpg]

Door de investeringen van de Koninklijke Marine in faciliteiten, beveiligings- en diagnoseapparatuur, en hun inzet voor het opleiden van technisch personeel, heeft de Directie Materiële Instandhouding AOV-ondersteuning geïntegreerd in hun servicecentrum in Den Helder, voor onderhoud en reparatie van Hydroid REMUS 100-voertuigen en de bijbehorende uitrusting. Deze plaatselijke mogelijkheid zal de operationele beschikbaarheid voor de Koninklijke Marine aanzienlijk vergroten. Het team van technisch personeel in Den Helder biedt eerstelijns technische en veldondersteuning, wat zorgt voor meer succesvolle militaire inzet.

"Hydroid is zeer verheugd om de Directie Materiële Instandhouding als een erkend service- en supportcentrum in Nederland te hebben," aldus Maureen Kelly, klantenservice manager bij Hydroid. "Sinds de eerste levering van een REMUS-systeem aan Nederland in 2005, heeft de Koninklijke Marine samengewerkt met Hydroid Europe, met als doel ondersteuning op depotniveau te bieden. Door hun investering in faciliteiten en training, heeft de Koninklijke Marine dat doel gerealiseerd. Nadat ik hun onderhoudsmogelijkheden zelf heb kunnen waarnemen, heb ik er het volste vertrouwen in dat de Directie Hydroids toewijding voor productuitmuntendheid en operationele beschikbaarheid van apparatuur volledig deelt."

Ga voor meer informatie over Hydroid en zijn lijn van REMUS AOV's naar www.hydroid.com [http://www.hydroid.com/].

Over Hydroid, Inc.

Hydroid, gevestigd in de Verenigde Staten en een dochteronderneming van Kongsberg Maritime, is 's werelds meest vertrouwde fabrikant van geavanceerde autonome onderwatervoertuigen (AOV's). Onze Marine Robotics-systemen bieden innovatieve en betrouwbare full picture-oplossingen voor de markten voor marien onderzoek, defensie, hydrografie en offshore/energie. Onze producten vertegenwoordigen de meest geavanceerde, gediversifieerde en in de praktijk bewezen groep van AOV's en AOV-supportsystemen in de wereld. Ga voor meer informatie over onze technologie naar www.hydroid.com [http://www.hydroid.com/].

Mediacontact Kaitlyn Rhue Hydroid, Inc. Directe lijn: +1 (508)-296-6162 krhue@hydroid.com [mailto:krhue@hydroid.com]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/750502/Hydroid_SVP_presents_certificate.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/750502/Hydroid_SVP_presents_certificate.jpg]

Web site: http://www.hydroid.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234