ZTE wint de 2018 Global 5G Infrastructure Technology Leadership Award

SHENZHEN, China, 27 februari 2019 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen op het gebied van telecommunicatie, enterprise- en consumententechnologie voor het mobiele internet, heeft vandaag aangekondigd dat het tijdens het Mobile World Congress, de 2018 Global 5G Technology Leadership Award ontvangen heeft van Frost & Sullivan vanwege zijn positie als toonaangevende provider van 4G, Pre5G, en 5G-infrastructuursystemen, toestellen en apparatuur.

https://mma.prnewswire.com/media/827519/ZTE_Award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/827519/ZTE_Award.jpg]

Elk jaar reikt Frost & Sullivan de Technology Leadership Award uit aan ondernemingen die een leiderschapspositie tonen in het ontwikkelen en benutten van nieuwe technologieën die anzienlijke klantwaarde bieden.

ZTE vestigde zijn leiderschapspositie in 5G door fors te investeren in 5G-standaardisatie, product R&D, en door vervolgens diepgaande inzichten te ontlenen uit de 5G-technologieën. ZTE, dat reeds jarenlang actief is met de implementatie van 5G, heeft een reeks commercieel gerichte all-band 5G AAU, 5G transport, 5G core-netwerk, 5G-toestelen, en andere end-to-end 5G-oplossingen gelanceerd in voorbereiding op een grootschalige 5G-commercialisering.

ZTE's volledige reeks van 5G-basisstations kunnen worden ingezet in verschillende 5G-scenario's, om aanbieders te helpen om brede dekking, hoge capaciteit, snelle invoering, en kosteneffectieve 5G-netwerken te realiseren.

ZTE's flexibele oplossingen zijn, wat betreft architectuur, in staat om te voldoen aan de eisen van aanbieders, in verschillende fasen van de 5G-implementatie, van SA (stand-alone)-modus tot NSA (non-stand-alone)-modus.

In december 2018 voltooide ZTE, samen met Qualcomm en China Mobile, 's werelds eerste 3GPP R15-compliant SA 5G-dataverbinding op 2.6GHz door middel van commerciële 5G basisstations en 5G-toestellen.

Op het gebied van kernnetwerken maakt ZTE's Convergent Common Core-oplossing, dat gebaseerd is op 3GPP R16 SBA+, gebruik van de geavanceerde technologieën van CUPS, een gedistribueerde resourcepool, en network slicing om aanbieders te helpen om snel een flexibel, efficiënt en geconvergeerd kernnetwerk te bouwen, dat volledig inspeelt op de gediversifieerde vereisten van 2G/3G/4G/5G/fixed-netwerken en verticale sectoren.

Binnen de transportsector behandelt ZTE's 5G Flexhaul-oplossing alle scenario's, variërend van front-haul tot back-haul, is het toonaangevend in latentie, beschikt het over een zeer nauwkeurige kloksynchronisatie, alsmede network slicing. Op dit moment is ZTE's complete serie van end-to-end-transportproducten gereed voor commercialisatie.

Tot dusver heeft ZTE meer dan 1000 families van 3GPP 5G Standaard Essentiële Patenten (SEP) bij het Europees Telecommunicatie en Standaardisatie Instituut (ETSI) aangemeld. Daarnaast heeft het bedrijf een leidende rol gespeeld bij de oprichting en bevorderen van Non Orthogonal Multiple Access (NOMA) door leiding te geven aan het kernprojectonderzoek dat nodig was om de NOMA-standaard vast te stellen.

"ZTE begrijpt duidelijk wat de 5G-vereisten van mobiele aanbieders zijn en is er klaar voor om leiding te geven aan de volgende generatie netwerkverbeteringen," aldus Vikrant Gandhi, Industry Director bij Frost & Sullivan. "ZTE's complete productportfolio voor 5G, zijn inzet voor duurzame innovatie, en het track record van succesvolle commercialisering van nieuwe technologieën is de reden dat ZTE de verkozen leverancier is voor de toekomstige implementatie van 5G-infrastructuren."

"ZTE zet zich voortdurend in voor technologische innovatie. Gebruikmakend van zijn rijke praktische ervaring, kent ZTE grote voordelen in de grootschalige commercialisering van MIMO, de end-to-end commerciële verificatie, en de implementatie van onafhankelijke netwerking-SA," aldus Bai Yanmin, vicepresident, algemeen directeur van TDD & 5G products bij ZTE. "ZTE is absoluut voorbereid op de grootschalige implementatie van 5G-commerciële netwerken, en het bedrijf heeft het volste vertrouwen in het promoten van de volwassenheid van de 5G-sector in samenwerking met aanbieders en partners."

Frost & Sullivan Best Practices Awards erkennen bedrijven in regionale en mondiale markten die uitstekende resultaten en superieure prestaties leveren op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice, en strategische productontwikkeling. Industrieanalisten vergelijken de deelnemers in de markt en meten hun prestaties door middel van diepte-interviews, analyse, en secundair onderzoek om de beste praktijken in de sector te identificeren.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparatuur, en zakelijke technologie-oplossingen voor consumenten, telecommunicatiemaatschappijen, bedrijven en klanten van de publieke sector. In het kader van ZTE's strategie zet het bedrijf zich in om klanten geïntegreerde end-to-end innovaties te bieden zodat uitmuntendheid en waarde geleverd kunnen worden wanneer de bedrijfstakken voor telecommunicatie- en informatietechnologieën samenkomen. ZTE is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H aandelencode: 0763.HK / A aandelencode: 000063.SZ), en zijn producten en diensten worden verkocht aan 500 aanbieders in meer dan 160 landen. ZTE wijdt 10 procent van zijn jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt deel uit van het UN Global Compact initiatief. Ga voor meer informatie naar www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Over Frost & Sullivan

Frost & Sullivan, De Growth Partnership Company, werkt met klanten samen om gebruik te maken van visionaire innovatie waarmee wereldwijde uitdagingen aangepakt worden, alsmede de gerelateerde groeimogelijkheden die ervoor zullen zorgen dat de huidige deelnemers aan de markt wel of niet succesvol zullen zijn. Reeds meer dan 50 jaar hebben we groeistrategieën ontwikkeld voor de Global 1000, opkomende bedrijven, de publieke sector en de investeringsgemeenschap. Contact: Start de discussie [http://ww2.frost.com/contact-us].

Contactpersonen media:

Margaret Ma ZTE Corporation Tel: +86 755 26775189 Email: ma.gaili@zte.com.cn [mailto:ma.gaili@zte.com.cn]

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/827519/ZTE_Award.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/827519/ZTE_Award.jpg]

Web site: http://www.zte.com.cn/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234