Royal London kiest voor aankoopsoftware Smart van GEP®

- Het grootste bedrijf op het gebied van onderlinge levensverzekeringen, pensioenen en beleggingen in het Verenigd Koninkrijk kiest voor het uniforme aankoopsoftwareplatform van GEP voor een complete oplossing van bron tot contract

CLARK, New Jersey, 26 september 2018 /PRNewswire/ -- GEP, een toonaangevende leverancier van aankoopsoftware en aankoopdiensten voor Fortune 500- en Global 2000-bedrijven in de hele wereld, heeft vandaag aangekondigd dat het grootste bedrijf op het gebied van onderlinge levensverzekeringen, pensioenen en beleggingen in het Verenigd Koninkrijk, Royal London, heeft gekozen voor de aankoopsoftware SMART van GEP®, het leidinggevende cloud-native softwareplatform in de sector voor inkoop-, aankoop- en uitgavebeheer.

https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg]

Royal London heeft zijn hoofdkantoor in Londen en is de recentste marktleider die het uniforme aankoopsoftwareplatform SMART van GEP heeft aangenomen. Het bedrijf zal het systeem gebruiken voor volledige source-to-contract [https://www.smartbygep.com/procurement-software/source-to-contract-software] (S2C, 'bron tot contract') activiteiten, met inbegrip van uitgaveanalyses, spaarbeheer, inkoop, contractbeheer en leveranciersbeheer.

Ben Jeffery, hoofd inkoopactiviteiten bij Royal London, zei: "na een uitgebreid selectieproces hebben wij gekozen voor een partnerschap met GEP. Wij menen dat GEP een oplossing biedt waarmee wij ons inkoopactiviteiten beduidend kunnen verbeteren.

"Via dit partnerschap kunnen wij een grotere efficiëntie waarborgen in de hele inkoopcyclus op basis van een betere analyse van de kansen en uitgaven, betere marktinzichten, een meer gestroomlijnd aanbestedingsproces, een beter toezicht op de contracten, een beter risicobeheer en, ten slotte, een betere ervaring voor de leveranciers en andere derden."

Het uniforme softwareplatform 'van bron tot bestelling' SMART van GEP is een volledig aankoopplatform dat alle aankoopfuncties verenigt in een enkel product dat oorspronkelijk op cloud-, touch- en mobiele technologieën is gebaseerd. SMART van GEP maakt gebruik van cloud-economieën om een oplossing te bieden die met gemak de zwaarste verwerkingsvereisten van de Fortune 500- en Global 2000-klanten van GEP aankan en tegelijkertijd de hoge infrastructuur- en ondersteuningskosten elimineert.

SMART van GEP is gemakkelijk in te stellen en te gebruiken en vereist geen uitgebreide training. Alle GEP-producten zijn platformneutraal (zij werken met SAP, Oracle of om het even welk ander groot ERP- of F&A-systeem). En met zijn superieure ondersteuning en dienstverlening is GEP een industrieleider wat betreft klanttevredenheid.

SMART van GEP biedt volledige functionaliteit van bron tot bestelling in een enkel gebruiksvriendelijk, cloud-native platform, met inbegrip van uitgaveanalyses, inkoop, contractbeheer, leveranciersbeheer, beheer van aankoop tot betaling, spaarprojectmanagement en spaartracking, facturatie en andere daaraan gerelateerde functionaliteiten. Het bekroonde op SaaS gebaseerde S2P platform is oorspronkelijk op touch- en mobiele technologieën gebaseerd en laat de gebruiker toe overal, op elk moment en op elk apparaat te werken.

Over GEP

GEP helpt mondiale bedrijven om efficiënter en doeltreffender te werken, een concurrentievoordeel te behalen, meer winst te maken en de zakelijke en aandeelhouderswaarde te maximaliseren.

Nieuwe ideeën, innovatieve producten, een ongeëvenaarde domein- en themakennis en slimme, gepassioneerde mensen - dit is de manier waarop GEP uniforme zakelijke oplossingen creëert en levert van een ongekende schaal, kracht en doeltreffendheid.

GEP is genoemd als leider in het Gartner Magic Quadrant en als de beste leverancier in de World Procurement Awards en de EPIC Procurement Excellence Awards. Voorts is GEP uitgeroepen tot innovator en leider op het gebied van aankoopsoftware 'van bron tot betaling' door Gartner, Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream en Ardent Partners.

Daarnaast is GEP gerangschikt als de leider betreffende beheerde aankoopdiensten (uitbesteding van aankoop) door Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS en IAOP. Bovendien rangschikt ALM Intelligence, het voornaamste onderzoeksbedrijf in de sector betreffende managementadvies, GEP als de leider op het gebied van adviesdiensten inzake aankoopstrategie en toeleveringsketen.

Met zijn 14 kantoren en activiteitencentra in Europa, Azië en het Amerikaanse continent, helpt het in Clark, New Jersey gevestigde GEP bedrijven in de hele wereld om hun strategische, operationele en financiële doelstellingen te behalen. Voor meer informatie over onze complete waaier van strategische en beheerde diensten kunt u terecht op www.gep.com [http://www.gep.com/]. Meer informatie over SMART van GEP, ons cloud-native, uniform platform 'bron tot betaling' is te vinden op www.smartbygep.com [http://www.smartbygep.com/].

Contacten met de Media

Al Girardi Vice President, Marketing & Analyst Relations GEP Tel: +1 732-382-6565 Email: al.girardi@gep.com [mailto:al.girardi@gep.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg]

Web site: http://www.gep.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234