Siteimprove introduceert CMS-plug-in

Naadloze integratie tussen de diensten van het bedrijf en het content management system optimaliseert het werk van webteams

KOPENHAGEN, Denemarken, 26 juni 2017 /PRNewswire/ -- Siteimprove, een internationaal SaaS-bedrijf (software-as-a-service) dat website-editors de mogelijkheid biedt hun werk steeds weer te testen, veranderen en optimaliseren door middel van bruikbare content en statistieken, heeft een nieuwe CMS-plug-in (Content Management System) geïntroduceerd.

"Onze efficiënte en gemakkelijke CMS-plug-in helpt een superieure digitale ervaring tot leven te brengen", zo stelt Nicolai Munch Andersen, producteigenaar bij Siteimprove. "Website-editors en contentproducenten kunnen Siteimprove nu gebruiken op de momenten dat onze service het meest waardevol voor ze is: tijdens het maken en bewerken van content op hun CMS-platforms."

Linkcheckers en andere kwaliteitscontroleplug-ins kunnen worden geïntegreerd in een CMS, maar elk van deze plug-ins functioneert apart en ze activeren is een handmatig proces. Siteimprove biedt webteams voor het eerst de mogelijkheid hun digitale aanwezigheid op één plek en in realtime te beheren.

Inzichtelijke statistieken kunnen nu onderdeel worden van het contentcreatieproces. Met de Siteimprove CMS-plug-in kunnen editors de ervaring van de bezoeker direct gebruiken om de prestaties van een pagina te verbeteren. Zodra de vastgestelde problemen zijn verholpen, kunnen CMS-gebruikers de plug-in inzetten om de relevante pagina direct opnieuw te controleren en te kijken of er meer actie nodig is.

De nieuwe Siteimprove CMS-plug-in is beschikbaar voor Drupal, EpiServer, eZ Publish, Magento, Sitecore, Umbraco en WordPress (WooCommerce) en de lijst worden binnenkort aangevuld met meer systemen.

"Content is koning, maar consistentie regeert", aldus Munch Andersen. "De Siteimprove CMS-plug-in zorgt ervoor dat alle webeditors en contentproducenten in staat zijn hun reputatie te beschermen en geloofwaardigheid te handhaven."

Over Siteimprove Siteimprove transformeert de manier waarop organisaties hun digitale aanwezigheid beheren en presenteren. Met het Siteimprove Intelligence Platform kunt u volledig zicht krijgen op en gedetailleerde inzichten in wat belangrijk is zodat u en uw team iedere dag en met zelfvertrouwen beter kunnen presteren dan de status-quo. Met een wereldwijd klantenbestand van meer dan 5000 klanten bedient Siteimprove talloze markten vanuit kantoren in Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Minneapolis, Oslo, Sydney, Toronto en Wenen. Ga voor meer informatie naar www.siteimprove.com [http://www.siteimprove.com/].

CONTACT: Nathan Bowie, +1 612 6772250, nathan.bowie@onesimpleplan.com

Web site: http://www.siteimprove.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234