DXC Technology en Mphasis werken samen om applicatietransformatie en moderniseringsoplossingen voor zakelijke klanten te versnellen

TYSONS, Virginia en NEW YORK, 25 mei 2017 /PRNewswire/ -- DXC Technology [http://www.dxc.technology/] , 's werelds toonaangevende onafhankelijke leverancier van end-to-end IT-diensten, en Mphasis [http://www.mphasis.com/] , leverancier van IT-diensten, gespecialiseerd in Cloud en cognitieve diensten, kondigden vandaag een nieuwe relatie als Solution Partners aan om de zakelijke toepassingen voor de publieke, particuliere en hybride Cloud te transformeren en moderniseren.

Het samenwerkingsverband wordt gebouwd op diepe, complementaire verticale expertise, sterke portefeuilles in next-generation IT-diensten, met inbegrip van Cloud- en digitale innovatie, en versnelde automatiseringsmogelijkheden om sterke zakelijke waarde te leveren aan organisaties in een verscheidenheid aan sectoren wereldwijd. De twee bedrijven zullen samenwerken om klanten te helpen met het moderniseren van hun toepassingen tijdens hun overgang naar de Cloud.

"Onze klanten zien in elke bedrijfssector steeds vaker digitale ontwrichting van de bedrijfsmodellen alsmede een behoefte om snelheid en flexibiliteit te creëren zodat er effectief geconcurreerd kan worden," aldus Mike Klaus [http://www.dxc.technology/investor_relations/ds/32534/140183-michael_klaus_biography], Senior Vice President en General Manager van Application Services bij DXC Technology. "Samen zullen Mphasis en DXC een katalysator zijn om transformaties naar de Cloud voor zakelijke klanten wereldwijd mogelijk te maken."

"Het transformeren en moderniseren van de toepassingen van de klant naar een publieke, particulieren en hybride Cloud is van essentieel belang voor bedrijven om relevant te blijven in het digitale tijdperk en om hun groeitraject te stimuleren," aldus Nitin Rakesh [http://www.mphasis.com/profile.html], Chief Executive Officer en Executive Director van Mphasis. "We zijn verheugd om een DXC Solution Partner te zijn, omdat dit inspeelt op Mphasis' belangrijkste kracht om de digitale transformatie van onze klanten, die aangedreven worden door de clouddiensten, te versnellen. De samenwerking tussen Mphasis en DXC zal meer waarde voor onze klanten opleveren."

DXC en Mphasis zullen samenwerken om oplossingen te bieden aan klanten in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder die in het bankwezen, de financiële dienstverlening en het verzekeringswezen. Door gebruik te maken van de consumptiegebaseerde modellen, automatiseringsmogelijkheden, en next-generation IT-vaardigheden van elk bedrijf, zullen DXC en Mphasis klanten helpen om de kosten van hun oude IT-infrastructuur te verminderen en die besparingen vervolgens opnieuw te investeren in het snel en op schaal moderniseren van missiekritieke en hoogwaardige bedrijfstoepassingen in de Cloud.

"Grote bedrijven en organisaties voeren massale moderniseringen en transformaties van hun toepassingen uit zodat zij concurrerend in hun respectieve markten kunnen blijven. Dit samenwerkingsverband tussen serviceproviders maakt gebruik van wederzijdse sterke punten om klanten bij te staan in het versnellen van hun complexe en missiekritieke initiatieven op het gebied van digitale transformatie," aldus Gard Little [http://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=PRF002953], Research Director, IDC.

DXC's relatie met meer dan 6.000 klanten in 70 landen is een goede aanvulling op Mphasis' innovatieve levering- en concurrerende commerciële modellen, zoals vaste capaciteit en uitkomstgerichte risicodeling, waardoor er oplossingen geboden kunnen worden die zijn afgestemd op de behoeften van grote zakelijke klanten. Mphasis maakt nu deel uit van het DXC Partner Network [http://www.dxc.technology/partner_network].

Contact:


-- Donna Jenks, Corporate Media Relations, +1.630.306.9989,
donna.jenks@dxc.com [mailto:donna.jenks@dxc.com]
-- Neil DeSilva, Investor Relations, +1.703.245.9700, neildesilva@dxc.com
[mailto:neildesilva@dxc.com]
-- Deepa Nagaraj, Mphasis Corporate Communications, +1.347.268.0661,
+1.646.424.5160, +91 9845 256 283, deepa.nagaraj@mphasis.com
[mailto:deepa.nagaraj@mphasis.com]
Over DXC Technology

DXC Technology is 's werelds toonaangevende, onafhankelijke leverancier van end-to-end IT-diensten, die klanten helpt om de kracht van innovatie te gebruiken om in een veranderende omgeving te gedijen. DXC Technology is ontstaan als gevolg van de fusie van CSC en het Enterprise Services-bedrijf van Hewlett Packard Enterprise, en dient bijna 6.000 klanten in de particuliere en publieke sector in 70 verschillende landen. Het technologie-onafhankelijke, wereldwijde talent- en uitgebreide partnernetwerk van het bedrijf zal krachtige next-generation IT-diensten en -oplossingen leveren. DXC Technology is erkend als een van de beste maatschappelijk verantwoorde ondernemingen ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.dxc.technology [http://www.dxc.technology/].

Over Mphasis

Mphasis stelt klanten in staat om hun digitale toekomst opnieuw te interpreteren door middel van een unieke formule van geïntegreerde Cloud- en cognitieve technologieën. Mphasis X2C(2 )(TM) formule voor succes, (verschuif alles naar de Cloud en stimuleer alles cognitief), promoot vijf dimensies van zakelijke waarde met een geïntegreerde Front to Back-digitale transformatie waar de consument centraal staat en waardoor bedrijfsactiviteiten en technologische transformatie mogelijk worden. Mphasis past cognitieve en Cloud-verbeteringen toe op traditionele toepassingen en infrastructuurdiensten om te zorgen voor de broodnodige efficiëntie en kosteneffectiviteit. Mphasis' centrale referentie-architecturen en hulpmiddelen, gecombineerd met domein-expertise en hyperspecialisatie vormen de basis voor het opbouwen van sterke relaties met marquee-klanten. Klik hier [http://www.mphasis.com/] voor meer informatie.

Web site: http://www.mphasis.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234