Spolecnost Valvoline Holdings B.V. rozsiruje moznosti dodávkového retezce pro uspokojení vzrustající poptávky ve východní Evrope

DORDRECHT, Nizozemí, 26. února 2019 /PRNewswire/ -- Spolecnost Valvoline Holdings B.V. dnes oznámila, ze jedna z jejích dceriných spolecností podepsala definitivní smlouvu o nabytí obchodního majetku spolecnosti Fabrika Maziva a.d. Kru evac (FAM). Akvizice zahrnuje mimo jiné výrobní zarízení v Kru evci v Srbsku a znacku FAM. Financní podmínky transakce, které podléhají obvyklým uzavíracím podmínkám, nebyly zverejneny.

https://mma.prnewswire.com/media/481359/Valvoline_Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/481359/Valvoline_Logo.jpg]

Závod, který se nachází se priblizne 200 kilometru jizne od Belehradu, zaji tuje strategickou polohu pro dal í zlep ení prístupu spolecnosti Valvoline na trh východní Evropy. Spolecnost zde plánuje i nadále vyrábet známou regionální znacku maziv FAM a v blízké budoucnosti také vybrané produkty znacky Valvoline.

"Pro spolecnost Valvoline je klícovou strategií pokracovat ve zvy ování povedomí o znacce a roz irování trzního podílu v Evrope," rekl Diego Brodoni, viceprezident a generální reditel spolecnosti Valvoline Europe. "Tato investice demonstruje ná závazek k rostoucímu trhu Východní Evropy a k úspechu na ich zákazníku a partneru prostrednictvím efektivnej ího a výkonnej ího dodavatelského retezce."

O spolecnosti Valvoline(TM) Valvoline Holdings B.V. je dcerinou spolecností spolecnosti Valvoline Inc., predního svetového obchodníka a dodavatele prémiových znackových maziv a automobilových sluzeb s prodejem ve více nez 140 zemích. Spolecnost byla zalozena v roce 1866 a její historie je del í nez 150 let. Behem této doby rozvinula silnou známost znacky ve více produkcních a servisních kanálech. Spolecnost Valvoline se vzhledem k dodávanému objemu na trh motorových oleju pro osobní automobily v USA radí na 3. pozici. Prodává také maziva Valvoline a chemikálie pro automobilový prumysl, vcetne nového plne syntetického motorového oleje pro moderní motory Valvoline(TM), který byl speciálne vyvinut tak, aby chránil pred nánosem uhlíku v motorech s prímým vstrikováním benzinu (GDI), v turbomotorech a dal ích motorech vyrobených od roku 2012; motorového oleje Valvoline High Mileage v technologii MaxLife pro motory, které mají najeto více nez 75 000 mil; syntetického motorového oleje Valvoline a nemrznoucí kapaliny Zerex(TM). Dal í informace naleznete na webových stránkách www.valvoline.com [https://c212.net/c/link/?t=0&l=nl&o=2385413-1&h=1080725326&u=https%3A%2F%2Fc212.net%2Fc%2Flink%2F%3Ft%3D0%26l%3Den%26o%3D2385413-1%26h%3D3273768478%26u%3Dhttp%253A%252F%252Fwww.valvoline.com%252F%26a%3Dwww.valvoline.com&a=www.valvoline.com].

Ochranná známka(TM), spolecnost Valvoline nebo její dceriné spolecnosti registrované v ruzných zemích

PRO DAL Í INFORMACE

Vztahy s médii a investory Sean T. Cornett +1 (859) 357-2798 scornett@valvoline.com [mailto:scornett@valvoline.com]

Web site: https://www.valvoline.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234