ZTE neemt het voortouw in de commercialisatie van 5G-oplossingen

SHENZHEN, China, 26 februari 2018 /PRNewswire/ -- ZTE Corporation (0763.HK / 000063.SZ), een belangrijke internationale leverancier van oplossingen op het gebied van telecommunicatie, enterprise- en consumententechnologie voor het mobiele internet, presenteerde vandaag tijdens de Mobile World Congress 2018 in Barcelona, zijn nieuwste prestaties in 5G-commercialisatie, 5G-connectiviteit, clouddiensten, IoT-toepassingen en nieuwe terminalproducten, waardoor de leiderschapspositie van het bedrijf met betrekking tot 5G-innovaties verder versterkt werd.

ZTE is toegewijd aan vroege commercialisatie van 5G-technologieën. Begin 2017 heeft ZTE, naast de initiatie van een breed scala van 5G-veldproeven, een volledig assortiment pre-5G-oplossingen uitgegeven voor zowel hoge als lage frequentiebanden. ZTE is van plan om eind 2018 commercieel levensvatbare pre-5G-oplossingen te implementeren, gevolgd in de eerste helft van 2019 door 5G-producten in commerciële netwerken, en het bedrijf is al goed voorbereid om aanbieders te helpen bij het implementeren van 5G-netwerken.

Tijdens de MWC 2018, liet ZTE zien hoe het bedrijf met partners samenwerkt bij het uitrollen van 's werelds toonaangevende 5G-commercialisatieoplossingen en de verificatie van cruciale technologieën, waaronder het commercieel meest gangbare 5G-veldtestnetwerk dat momenteel beschikbaar is, de eerste 3GPP op standaarden gebaseerde multi-vendor IoDT-test, en het eerste carrier-grade 5G end-to-end commerciële netwerk-slicing.

Van belang is om op te merken is dat Qualcomm, China Mobile en ZTE gezamenlijk zullen demonstreren wat beschreven wordt als 's werelds eerste 5G New Radio (NR) Interoperability Data Testing (IoDT)-systeem (3.5 GHz), met een dataverbinding op basis van 3GPP release 15. Succesvolle dataverbinding is een belangrijke mijlpaal voor grootschalige snelle verificatie van 5G NR-technologieën en -commercialisatie, waarbij een tijdige invoering van commerciële 5G-netwerken ondersteund wordt.

ZTE toonde ook zijn 4G- en 5G-hybride netwerkoplossingen en -producten waarmee aanbieders snel 5G-oplossingen in hun 4G-netwerkinfrastructuur kunnen opnemen en implementeren, evenals de laatste pre-5G-producten waarin elementen van commercialisatie opgenomen zijn. Geïntegreerde Pre-5G-oplossingen kunnen complete 5G-netwerken opbouwen en 5G-netwerkfunctionaliteiten, 5G-netwerkarchitecturen en zakelijke 5G-toepassingen inschakelen. Met ZTE's 5G Flexhaul-oplossing, met zeer hoge kloknauwkeurigheid en ultra-lage tijdsvertraging, en de backhaul- en fronthaul-testen op de netwerken van de aanbieders, alsmede de TITAN, een gecentraliseerd routerings- en signaleringsplatform dat 5G Fronthaul en FMC (vast-mobiele convergentie) biedt en dat de netwerkherconfiguratie volledig ondersteunt op de toegangslaag, zullen aanbieders in staat gesteld worden om 5G-netwerken snel op te nemen en te implementeren.

Nu de dag nadert dat de meeste bedrijven cloud-enabled zullen zijn, zal ZTE zijn innovatieve 5G cloud-infrastructuur, cloudnetwerk en -diensten, alsmede zakelijke cloud-enabled oplossingen, tijdens de MWC 2018 tentoonstellen. ZTE's SDN-gebaseerde IP +optical vPIPE-oplossing, inclusief enkele illustratieve zakelijke gebruiken naast het carrier-class basic computing-platform, zal ook tijdens het evenement tentoongesteld worden.

Daarnaast zullen ook de oplossingen voor netwerkintelligentie van ZTE tentoongesteld worden. Kunstmatige intelligentie en big data worden hier gecombineerd, en de belangrijke bedrijfsonderdelen zoals big video en IoT zullen helpen om aanbieders commercieel succesvol te maken in het 5G-tijdperk.

Wat betreft ZTE's werkzaamheden op het gebied van de Internet of Everything-oplossingen: ZTE's IoT "Chip, Netwerk, Cloud"-strategie zal binnenkort geïmplementeerd worden op de wereldwijde platforms van leveranciers van telecommunicatie-oplossingen. Bovendien maakt het nieuwe IoT-platform van ZTE, gemaakt in samenwerking met multinationale aanbieders wereldwijd, zijn debuut op de show. Het bedrijf toont ook zakelijke toepassingen waaronder slimme straatverlichting, parkeren, meteraflezing, en bewaking van de luchtkwaliteit, met een demonstratie-uitstalling van het prototype tijdens de Shanghai World Expo Museum.

ZTE is een marktleider in 5G next-generation netwerken die zullen zorgen voor ongelooflijke connectiviteit voor de klant en het zal een volledig nieuw ecosysteem van producten en diensten mogelijk maken. Door zijn leiderschapspositie in 5G heeft ZTE een beter inzicht in de toekomst van connectiviteit en kan het mobiele apparaten ontwerpen met zowel de consumentenervaring als de toekomstige netwerkdynamiek in gedachten. Dit jaar tijdens de MWC 2018, kondigde ZTE Mobile Devices de ZTE 1.2 Gbps smartphone aan, die de benchmark voor 5G-apparaten zal worden. ZTE zal de 5G mobiele toestellen eind 2018 of begin 2019 introduceren. 5G tabletten, CPE, en smartphones bevinden zich allemaal in de ontwikkelingsfase en zullen geïntroduceerd worden wanneer toonaangevende aanbieders wereldwijd 5G-diensten aan klanten zullen aanbieden.

"ZTE's 5G-oplossingen zijn klaar voor commercialisatie, en zullen binnenkort geïntroduceerd worden. "Als pionier in het 5G-tijdperk, heeft ZTE de introductie van zijn 5G-oplossingen als kerndoel vastgesteld. In het afgelopen jaar hebben onderzoeks- en ontwikkelingsteams bij ZTE ijverig het creatieve proces gevolgd waar ze met ideeën en voorgestelde oplossingen gekomen zijn, gevolgd door de O&O-fase met tests en verificatie alsmede samenwerkingsverbanden met partners uit de industrie om concept-ideeën te voltooien met betrekking tot de commercialisatie.

ZTE ziet zichzelf op weg naar een digitale samenleving en intelligente transformatie in de zeer nabije toekomst door samen te werken met aanbieders en klanten om commercieel haalbare 5G-oplossingen te leveren waar zowel bedrijven als consumenten van zullen profiteren.

Over ZTE

ZTE is een leverancier van geavanceerde telecommunicatiesystemen, mobiele apparatuur, en zakelijke technologie-oplossingen voor consumenten, telecommunicatiemaatschappijen, bedrijven en klanten van de publieke sector. In het kader van ZTE's strategie zet het bedrijf zich in om klanten geïntegreerde end-to-end innovaties te bieden zodat uitmuntendheid en waarde geleverd kunnen worden wanneer de bedrijfstakken voor telecommunicatie- en informatietechnologieën samenkomen. ZTE is genoteerd aan de beurzen van Hongkong en Shenzhen (H aandelencode: 0763.HK / A aandelencode: 000063.SZ), en zijn producten en diensten worden verkocht aan 500 aanbieders in meer dan 160 landen. ZTE wijdt 10 procent van zijn jaarlijkse omzet aan onderzoek en ontwikkeling en heeft een leidinggevende functie in organisaties voor het vaststellen van internationale normen. ZTE is toegewijd aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en maakt deel uit van het UN Global Compact initiatief. Ga voor meer informatie naar www.zte.com.cn [http://www.zte.com.cn/].

Contactpersonen media:

Margaret Ma ZTE Corporation Tel: +86 755 26775189 E-mail: ma.gaili@zte.com.cn [mailto:ma.gaili@zte.com.cn]

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234