Start verkoop fase 2 vakantiewoningen nabij Valkenburg

Begin 2016 heeft TopParken “Résidence Valkenburg” als 17e vakantiepark binnen de TopParken keten mogen toevoegen. Résidence Valkenburg is gelegen in Schin op Geul, nabij Valkenburg. Met dit vakantiepark op deze unieke locatie in Zuid-Limburg heeft TopParken haar aanbod uitgebreid naar het zuiden van Nederland.

                        

Nadat er op het vakantiepark druk is gewerkt aan de herstructurering, waarbij onder andere de faciliteiten en de infrastructuur zijn verbeterd en vernieuwd, is er gestart met de verkoop van de eerste fase nieuwe vakantiewoningen op eigen grond. Inmiddels zijn zo goed als alle vakantiewoningen van fase 1 verkocht en wordt er nu gestart met de verkoop van fase 2.

In fase 2 worden er vakantiewoningen aangeboden vanaf € 156.300,- inclusief eigen grond welke geschikt zijn voor eigen gebruik of voor (gedeeltelijke) verhuur. De combinatie van de vernieuwde faciliteiten, de prachtige omgeving en de grote stroom toeristen naar Valkenburg maken een vakantiewoning op Résidence Valkenburg interessant voor investeerders. Er wordt op diverse vakantiewoningen een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7% afgegeven wanneer deze vrij wordt gegeven voor volledige verhuur.

Naast de nieuwe faciliteiten op het vakantiepark, biedt de omgeving van Schin op Geul ook veel vermaak voor jong en oud. Het centrum van de stad Valkenburg ligt op 15 minuten fietsen van Résidence Valkenburg. Deze stad is één van de grootste toeristische bestemmingen van Nederland waar jaarlijks meer dan een miljoen dagjesmensen naartoe komen. Daarnaast bevinden de grote plaatsen Luik, Aken en Maastricht zich op korte afstand van het vakantiepark.

Dit weekend en maandag (6 t/m 8 mei) organiseert TopParken verkoop- en informatiedagen op Résidence Valkenburg. Tijdens deze dagen kunt u kennismaken met het vakantiepark, de nieuwe vakantiewoningen van fase 2 bezichtigen en u kunt zich uitgebreid laten informeren over de mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning in Zuid-Limburg.

Op de website http://www.vakantiehuis-valkenburg.nl/ vindt u uitgebreide informatie over de verkoop- en informatiedagen en kunt u het actuele aanbod op Résidence Valkenburg inzien.

Bij publiceren van het bericht graag ook de AFM banner plaatsen.

Geplaatst in:

TopParken B.V.

plaats:
Lunteren
website:
http://www.vakantiehuis-valkenburg.nl/

Andere persberichten van deze organisatie

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234