Plantronics Telesales Team Trophy van start

Telemarketingbureaus strijden voor Simavi in prestigieuze telemarketingprijs

Deze week starten negen telemarketingbureaus en vier inhouse contactcenters met de 'Plantronics Telesales Team Trophy'. In deze jaarlijks terugkerende wedstrijd gaan deze dertien bedrijven de competitie met elkaar aan voor een goede doel. Dit jaar is de internationale gezondheidsorganisatie Simavi daarvoor uitgekozen.

Van 2 februari tot 14 februari proberen de deelnemers zoveel mogelijk structurele donateurs te werven voor deze organisatie, die in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van mensen werkt. Simavi richt zich daarbij speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie.

De Plantronics Telesales Team Trophy geldt als de belangrijkste prijs voor de telemarketingbranche. Simavi is daarom erg blij dat het dit jaar het goede doel is waarvoor wordt gestreden. Andy Palmen, hoofd Communicatie en Fondsenwerving bij Simavi: "Voor Simavi betekent de inzet van de dertien deelnemende organisaties dat een flink aantal mensen die ons op dit moment af en toe steunt wordt gevraagd ons op structurele basis te steunen. Zeker in een financieel onzekere tijd zijn structurele inkomsten hard nodig om ons doel te bereiken: een gezonde toekomst voor mensen in ontwikkelingslanden."

De winnaar van de Plantronics Telesales Team Trophy is het bureau dat het meeste geld heeft weten binnen te halen. Wel wordt er een kwalitatieve ondergrens gehanteerd, gecontroleerd door middel van mystery calls. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 22 april, tijdens het Telecommerce gala in het Beatrix Theater in Utrecht. Dan zal ook duidelijk worden hoeveel geld er in totaal is opgehaald voor Simavi.

De deelnemers aan de Plantronics Telesales Team Trophy 2009 zijn:
Categorie facilitair Categorie inhouse
4DMS NUON
Annie Connect T-Mobile
Call It International KPN
The Goodwill Family ABN AMRO
Leenart&Heemskerk
Outbound Callcenter Nederland
SNT
Pepperminds
Amtell

Meer informatie over de Plantronics Telesales Team Trophy op: www.pttt.nl
Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andy Palmen, hoofd Communicatie en Fondsenwerving (telefoon 023 - 55 303 372, e-mail andy.palmen@simavi.nl).
Achtergrondinformatie
Simavi is een internationale gezondheidsorganisatie die vindt dat iedereen recht heeft op een goede gezondheid. Daarom werken wij in de armste gebieden van ontwikkelingslanden aan de gezondheid van mensen. We richten ons speciaal op moeders omdat zij een sleutelrol spelen in de gezondheid van hun familie. Samen met hen zorgen we voor veilig drinkwater en goede hygiëne, een gezonde zwangerschap en de gezondheid van hun kinderen. Ook geven we moeders de kennis die ze nodig hebben om ziektes te voorkomen. Samen met lokale organisaties bieden we directe en praktische steun. En we komen op voor de belangen van mensen. Dat werkt. Al meer dan tachtig jaar.
Meer informatie op www.simavi.nl

Simavi

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234