Aston Martin Lagonda & Electrify America behoren tot de op AutoMobility LA 2018 aanwezige wereldmerken

Leiders van Honda, BYTON, Amazon en andere merken zullen de toekomst van transport bespreken in het Technologiepaviljoen

LOS ANGELES, 25 september 2018 /PRNewswire/ -- De organisatoren van AutoMobility LA(TM) [https://automobilityla.com/] van de Los Angeles Auto Show [https://laautoshow.com/] (LA Auto Show®) hebben vandaag aangekondigd dat Laura Schwab, voorzitter van Aston Martin Lagonda of the Americas en Giovanni Palazzo, voorzitter en algemeen directeur van Electrify America, twee van de belangrijkste deskundigen zijn die deel uitmaken van het volle evenementenprogramma [https://automobilityla.com/schedule/] voor 2018. AutoMobility LA zal plaatsvinden van 26 tot en met 29 november in het Los Angeles Convention Center en zal een platform zijn waar de media en sectorprofessionals getuige zullen zijn van aankondigingen op het gebied van automobieltechnologie, solo-gesprekken, panels, voertuigdebuten en kunnen deelnemen aan netwerkevenementen.

https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Naast de solo-gesprekken met Schwab en Palazzo zal de conferentie een plaats bieden aan veel leiders in de automobiel- en technologiesectoren. Ted Klaus, vicevoorzitter en uitvoerend ingenieur van Honda R&D Americas, zal een prototype van verbonden snelwegen voorstellen dat als doel heeft de verkeersopstoppingen en -ongevallen te verminderen. Dr. Carsten Breitfeld, algemeen directeur en medeoprichter van BYTON, zal dan weer spreken over hoe het merk kunstmatige intelligentie (AI) gebruikt op het gebied van de klantervaring. Ned Curic, vicevoorzitter van Amazon Alexa Automotive, zal spreken over het groeiende belang van stem in mobiliteit en hoe dit een essentiële component zal zijn voor de autonome toekomst. Verder zullen er voertuigdebuten zijn op AutoMobility LA van elektrische nieuwkomers BYTON en Rivian op dinsdag 27 november in het Technologiepaviljoen.

Voorts zal het conferentieprogramma een plaats bieden aan belangrijke industriethema's, waaronder de nieuwe samenwerkingsmodellen voor het bouwen van de voertuigen van de toekomst, blockchain in transport, het klaarstomen van de autosnelwegen voor autonome voertuigen, veranderingen in het voertuigontwerp, elektrificatie, autonomie, het delen van voertuigen en andere thema's. De panels zullen telkens 30 minuten duren, met een korte vraag- en antwoordsessie na elke sessie. Tevens zal er ruimte zijn voor de populaire AutoMobility LA-wedstrijden en -evenementen zoals de Hackathon tijdens AutoMobility LA, Securing Mobility Summit, de openingsparty van de industrie, de Top Ten Automotive Startups-wedstrijd en de Green Car of the Year-prijzen.

Naast de conferentie zal AutoMobility LA ook een aantal spannende nieuwe evenementen bieden gericht op sociale en professionele vooruitgang. Women in Automotive zal een conferentie organiseren over educatie en empowerment van de automobielgemeenschap wat betreft inzichten en tendensen met een impact op werkgelegenheid en de groei van de verkoop. Voorts kunnen de gasten deelnemen aan de Marketing Automotive-conferentie, een door MediaPost gecreëerd evenement waar de marketingleiders hun inzichten delen betreffende hoe zij hun zakelijke activiteiten en de industrie aandrijven. Een andere nieuwe activiteit in 2018 is het Car Design Forum, een door Car Design News georganiseerd evenement dat een unieke kans biedt aan professionals van de automobielindustrie om meer te weten te komen over de nieuwste en baanbrekendste ontwikkelingen op het gebied van technologie, UX, AI en de toekomstige vorm van de industrie uit de mond van de belangrijkste creatieve geesten die de veranderingen aandrijven.

Verder zullen de deelnemers aan AutoMobility LA de eersten zijn om de mondiale, Noord-Amerikaanse en autoshowdebuten te zien van autofabrikanten zoals BMW, Nissan, Porsche, Volkswagen, Volvo, enzovoort. Na AutoMobility LA zullen alle voertuigdebuten van 2018 te zien zijn op de Los Angeles Auto Show die open is voor het publiek van 30 november tot en met 9 december.

"AutoMobility blijft samen met de industrie evolueren en wij zijn heel blij met de indrukwekkende lijst van autotechleiders, autofabrikanten, insiders uit de industrie en evenementen dit jaar," zei Terri Toennies, uitvoerend vicevoorzitter en algemeen manager van de LA Auto en AutoMobility LA. "Wij bieden een groot aantal ervaringen en kansen aan de bezoekers en onze gasten kunnen een beetje van alles proeven. Wij zijn enthousiast en wij kijken ernaar uit om te zien wat onze deelnemers dit jaar naar de beurs zullen brengen."

U kunt zich registreren voor AutoMobility LA op automobilityla.com/register [https://automobilityla.com/register/?utm_source=email&utm_medium=amla-email&utm_campaign=amla-email-regopen-071117].

Voor bijkomende informatie over AutoMobility LA kunt u terecht op AutoMobilityLA.com [http://www.automobilityla.com/].

Over de Los Angeles Auto Show en AutoMobility LA

De in 1907 opgerichte Los Angeles Auto Show (LA Auto Show®) is elk jaar de eerste grote Noord-Amerikaanse autoshow van het seizoen. In 2016 werden de pers- en handelsdagen van de show samengesmolten met de Connected Car Expo (CCE) om samen AutoMobility LA(TM) te worden, de eerste vakbeurs in de branche die technologie en de auto-industrie samenbrengt om nieuwe producten en technologieën te lanceren en de dringendste problemen rond de toekomst van transport en mobiliteit te bespreken. AutoMobility LA 2018 zal gehouden worden in het Los Angeles Convention Center van 26 tot en met 29 november. Verschillende fabrikanten zullen tegelijkertijd hun nieuwe auto's voorstellen. De LA Auto Show 2018 is open voor het publiek van 30 november tot en met 9 december. AutoMobility LA is de plek waar de nieuwe auto-industrie zaken doet, baanbrekende producten onthult en strategische aankondigingen doet in aanwezigheid van de internationale media en professionals van de autobranche. De LA Auto Show wordt onderschreven door de Greater L.A. New Car Dealer Association en wordt geëxploiteerd door ANSA Productions. Voor bijkomende informatie en het laatste shownieuws, volg LA Auto Show op Twitter [http://twitter.com/LAAutoShow], Facebook [http://facebook.com/LAAutoShow] of Instagram [https://www.instagram.com/laautoshow/] en meld u aan voor alerts op http://www.laautoshow.com/ [http://www.laautoshow.com/]. Voor meer informatie over AutoMobility LA kunt u terecht op https://www.automobilityla.com/ [https://www.automobilityla.com/]. Volg AutoMobility LA op Twitter [https://twitter.com/automobilityla?lang=en], Facebook [https://www.facebook.com/automobilityla/] of Instagram [https://www.instagram.com/automobilityla/]. Luister naar de panels, interviews en thematoespraken op de nieuwe podcast van AutoMobility LA: https://automobilityla.com/podcast/ [https://automobilityla.com/podcast/].

Contacten met de Media: Sanaz Marbley/Devon Zahm JMPR Public Relations, Inc. (818) 992-4353 smarbley@jmpr.com [mailto:smarbley@jmpr.com] dzahm@jmpr.com [mailto:dzahm@jmpr.com]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/479829/LAAS___Logo.jpg]

Web site: http://www.laautoshow.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234