De publicatie van de 12de editie van Atradius Collections' internationale Debt Collections Handbook

AMSTERDAM, September 25, 2018 /PRNewswire/ --

De 2018 editie van Atradius Collections' 'Internationale Debt Collections Handbook' behandelt de incasso systematieken in 46 verschillende landen. Colombia en Saudi Arabië zijn de twee nieuwe landen in deze 12de editie van het Internationale Debt Collections Handbook.

(Logo: https://mma.prnewswire.com/media/742417/Atradius_Collections_Logo.jpg )

(Photo:https://mma.prnewswire.com/media/748751/International_Debt_Collections_Handbook.jpg )

Het huidige, complexe, politieke klimaat stelt internationaal opererende bedrijven bloot aan handelsrisico's en betalingsrisico's. Slecht betalingsgedrag, culturele verschillen, specifieke juridische regelgeving en lokale gebruiken vormen uitdagingen voor bedrijven die openstaande internationale vorderingen betaald proberen te krijgen. Om B2B bedrijven met internationale wanbetalers bij te staan heeft Atradius Collections in 2008 de eerste versie van haar Internationale Debt Collections Handbook gepubliceerd. Sinds 2008 heeft Atradius Collections ieder jaar het Internationale Debt Collections Handbook gepubliceerd.

Wereldwijde expertise èn lokale inzichten 

Vanaf de eerste publicatie heeft het Internationale Debt Collections Handbook bedrijven geholpen bij het nemen van belangrijke cash management beslissingen. Vanaf deze eerste publicatie is het Internationale Debt Collections Handbook de 'to-go-to' bron geweest wanneer er internationale incasso issues speelden. Van de minnelijke schikkingen, waarbij wij uw openstaande vorderingen incasseren mèt behoud van uw klantrelatie, tot en met gerechtelijke incasso's, waarbij we lokale juridische expertise inzetten om uw openstaande vorderingen geïncasseerd te krijgen; het Internationale Debt Collections Handbook biedt de benodigde inzichten over hoe professioneel te acteren in internationale incasso procedures.

Volgens Rudi de Greve is: "up-to-date kennis over minnelijke incasso en over de specifieke juridische regels die er per land inzake cash management gelden een absolute vereiste om te kunnen overleven in de internationale zakelijke arena". Met de hulp van de 12de editie van het Internationale Debt Collections Handbook kunnen bedrijven, wanneer ze te maken krijgen met achterstallige betalingen, betere beslissingen nemen. Verder kunnen bedrijven zich behulp van het Internationale Debt Collections Handbook beter wapenen tegen wanbetalingen bij toekomstige transacties.

De 12de editie van het Internationale Debt Collections Handbook is nu verkrijgbaar via: https://atradiuscollections.com/global/publications/international-debt-collections-handbook.html

Over Atradius Collections 

Atradius Collections heeft eigen kantoren in 31 verschillende landen en Atradius Collections levert incasso services in 96% van de landen; wereldwijd. Atradius Collections' brede portfolio van services, variërend van Third Party Collections tot gerechtelijke incasso en Accounts Receivable Outsourcing, helpt bedrijven over de hele wereld om hun openstaande rekeningen betaalt te krijgen. Atradius Collections is onderdeel van Grupo Catalana Occidente (GCO.MC); een van de wereldwijde leiders op het gebied van kredietverzekeringen.

Website: http://www.atradiuscollections.com

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/atradius-collections

Twitter: http://www.twitter.com/AtradiusCollect

CONTACT: Ha-Giang Trinh, Email: hagiang.trinh@atradius.com, Tel: +31(0)205-533-203

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234