Level 3 zet real-time zakelijke communicatie in de cloud

Samenwerken wordt eenvoudig gemaakt met Amazon Chime, geleverd door Level 3

BROOMFIELD, Colorado, 25 juli 2017 /PRNewswire/ -- Vandaag de dag moeten IT-afdelingen ervoor zorgen dat hun bedrijf de voordelen van digitale transformatie kan realiseren. Tegelijkertijd werken zij aan vervanging of integratie van verouderde of afgesloten diensten, richting efficiëntere oplossingen die zijn ontworpen om de toenemende behoefte van een mobieler en internationaler werknemersbestand te ondersteunen. Om bedrijven te helpen bij dit proces, levert Level 3 Communications, Inc. [http://www.level3.com/] Amazon Chime, geleverd door Level 3 [http://www.level3.com/en/landing-pages/amazon-chime-and-level-3/], een dienst die wereldwijd samenwerken vereenvoudigd.

Kom te weten hoe Amazon Chime, geleverd door Level 3, ingezet kan worden voor een verhoogde productiviteit en gestroomlijnde operaties: http://www.level3.com/en/landing-pages/amazon-chime-and-level-3/ [http://www.level3.com/en/landing-pages/amazon-chime-and-level-3/] .

Belangrijke feiten:


-- Amazon Chime geleverd door Level 3 is een gemeenschappelijke
communicatie-oplossing, die draait op Amazon Web Services (AWS), met
volledige klantondersteuning door Level 3.
-- Klanten kunnen gebruik maken van een pay-as-you-go model, zonder dat er
op lange termijn iets vastgelegd hoeft te worden of vooraf geïnvesteerd
hoeft te worden.
-- Met Amazon Chime geleverd door Level 3, hebben bedrijven toegang tot een
schaalbaar communicatieplatform binnen de wereldwijde overeenkomsten van
Level 3.
-- Amazon Chime geleverd door Level 3 is beschikbaar voor klanten van Level
3 in Noord-Amerika en EMEA.
Belangrijkste voordelen:


-- Amazon Chime geleverd door Level 3 brengt meerdere onderdelen samen in
een service voor video, voice, chat en een tool om schermen te delen.
-- Met Level 3 kunnen klanten geavanceerde zakelijke diensten implementeren
zonder de zware druk op de interne organisatie voor ondersteuning.
-- Tijdens de levering en adoptie van de dienst in de organisatie,
ondersteunt Level 3 haar klanten door middel van training, implementatie
en professionele dienstverlening.
Belangrijkste quotes:
Carlin Wiegner, General Manager van Amazon Chime, Amazon Web Services
"AWS en Level 3 hebben een sterke band waar het om samenwerking gaat aan oplossingen voor bedrijven. Onze klanten hebben ons verteld dat Amazon Chime de frustratie uit vergaderingen wegneemt, met een enkel instrument waarmee wordt gegarandeerd dat vergaderingen op tijd beginnen, en waardoor werknemers hoogwaardige kwaliteit van video, voice en chat tot hun beschikking hebben. Als Geavanceerde Partner in het AWS Partner Network, is Level 3 zeer geschikt voor samenwerking aan de levering van Amazon Chime."

Cindy Whelan, Principal Analyst, Global IT Managed and Hosted Services bij GlobalData
"Ondanks de vooruitgang in conferentietechnologie lopen online vergaderingen vaak vertraging op door valkuilen zoals het verkrijgen van toegang en afleiding als gevolg van achtergrondgeluiden. Amazon Chime geleverd door Level 3 geeft Level 3's zakelijke klanten een nieuwe optie voor samenwerking, met één klik voor het bijwonen van bijeenkomsten en ruis onderdrukkende audio voor een productievere bijeenkomst."

Anthony Christie, CMO voor Level 3
"De juiste communicatiemiddelen zijn van groot belang voor het succes van alle ondernemingen die zich midden in de digitale transformatie bevinden. Met Amazon Chime geleverd door Level 3 hebben klanten de voordelen van de wendbaarheid van AWS, samen met het uitermate betrouwbare en veilige internationale netwerk en energieke ondersteuningsmodel van Level 3, zodat zij zich kunnen richten op dat wat voor hun bedrijf het belangrijkst is."

Aanvullende middelen


-- Bekijk deze video om de voordelen van Amazon Chime
[http://level3.lookbookhq.com/chime/video] te ontdekken.
-- Kom meer te weten over de drijvende krachten achter gemeenschappelijke
communicatie [http://level3.lookbookhq.com/chime/infographic]
-- Kom meer te weten van Anthony Christie over de nieuwste trends voor
gemeenschappelijke communicatie
[http://level3.lookbookhq.com/chime/blog]
Ga voor informatie over het aanbod van Level 3's geavanceerde netwerk en dienstverlening naar www.level3.com [http://www.level3.com/].

Over Level 3 Communications
Level 3 Communications, Inc. is een Fortune 500-onderneming die lokale, nationale en internationale communicatieservices biedt aan ondernemingen, overheidsinstanties en serviceproviders. De uitgebreide portfolio van Level 3, met veilige, beheerde oplossingen, omvat vezel- en infrastructuuroplossingen, IP-gebaseerde voice- en datacommunicatie, grootschalige Ethernet-services; video- en content distributie, datacenter- en cloudgebaseerde oplossingen. Level 3 bedient klanten in meer dan 500 markten in meer dan 60 landen door middel van wereldwijde dienstverlening op basis van private glasvezelnetwerken op drie continenten, verbonden door uitgebreide onderzeese faciliteiten. Ga voor meer informatie naar www.level3.com [http://www.level3.com/] of leer ons kennen op Twitter, Facebook en LinkedIn.

© Level 3 Communications, LLC. Alle rechten voorbehouden. Level 3, Vyvx, Level 3 Communications, Level (3) en het Level 3-logo zijn ofwel gedeponeerde merken of merken van Level 3 Communications, LLC en/of een van diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en elders. Andere merknamen, productnamen, bedrijfsnamen of logo's in dit bericht zijn de handels- of merknamen van hun respectievelijke eigenaren. Level 3 services worden geleverd door dochterondernemingen van Level 3 Communications, Inc.

Toekomstgerichte verklaring
Sommige verklaringen in dit persbericht zijn toekomstgericht van aard en zijn gebaseerd op de huidige verwachtingen en aannames van het management. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen garantie voor prestaties en zijn onderhevig aan diverse onzekerheden en andere factoren die buiten de controle van Level 3 liggen en die ertoe kunnen leiden dat daadwerkelijke gebeurtenissen sterk afwijken van de gebeurtenissen die worden besproken of geïmpliceerd worden door de uitspraken. Belangrijke factoren die Level 3 zouden kunnen verhinderen om de vermelde doelstellingen te realiseren zijn onder andere, maar niet beperkt tot, het vermogen van het bedrijf om: omzet uit haar services te verhogen om doelstellingen voor financiële en operationele prestaties te realiseren; effectieve zakelijke ondersteunende systemen te ontwikkelen en bij te houden; systeem- en netwerkstoringen of -onderbrekingen te beheren; schending van de beveiligingsmaatregelen voor het netwerk- en computersysteem af te wenden; nieuwe services te ontwikkelen die voldoen aan de vereisten van klanten en acceptabele marges genereren; de toekomstige uitbreiding of aanpassing van het netwerk te beheren om concurrerend te blijven; intellectuele-eigendoms- en eigendomsrechten te verdedigen; risico's te beheren die te maken hebben met de onzekerheid van de wereldwijde economie; voortdurende of versnelde afname in marktprijzen voor communicatieservices te beheren; capaciteit te verwerven voor haar netwerk bij andere providers en haar netwerk met voordelige voorwaarden te koppelen aan andere netwerken; nieuwe acquisities met succes te integreren; op effectieve wijze om te gaan met risico's op politiek of juridisch vlak, in de regelgeving, op het gebied van buitenlandse valuta of andere risico's waaraan de onderneming wordt blootgesteld door aanzienlijke internationale activiteiten; kwetsbaarheid voor voorwaardelijke verplichtingen te verkleinen; en om aan alle voorwaarden van haar schuldverplichtingen te voldoen. Extra informatie over deze en andere belangrijke factoren zijn te vinden in de deponeringen van Level 3 bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (Commissie van Toezicht op het effecten- en beurswezen). Uitspraken in dit persbericht dienen in het licht van deze belangrijke factoren te worden geëvalueerd. Level 3 is niet verplicht en doet nadrukkelijk afstand van een dergelijke verplichting om de toekomstgerichte uitspraken bij te werken of te wijzigen, ofwel op basis van nieuwe informatie, gebeurtenissen in de toekomst of anderszins.


Contactgegevens

Media: Investeerders:

Stephanie Walkenshaw Mark Stoutenberg

+1 720-888-3084 + 1 720-888-2518

stephanie.walkenshaw@level3.com mark.stoutenberg@level3.com


https://mma.prnewswire.com/media/144115/level_3_communications_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/144115/level_3_communications_logo.jpg]

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/144115/level_3_communications_logo.jpg [https://mma.prnewswire.com/media/144115/level_3_communications_logo.jpg]

Web site: http://www.level3.com/

PR Newswire

Dit persbericht is via ANP Pers Support naar internationale (vak en online) media gestuurd. Heb je nieuws voor buitenlandse journalisten? Bekijk dan onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Verstuur nu éénmalig een persbericht

Verstuur persberichten en beeldmateriaal naar redacties in binnen- en buitenland. Via het ANP-net, het internationale medianetwerk van PR Newswire of met een perslijst op maat.

Direct persbericht versturen
070 - 41 41 234